Domain

Hanki fi-verkkotunnus ja muut domain-päätteet virallisen suomalaisen välittäjän kautta

Palvelusivut ylä

Kokeile alta, onko haluamasi domain vapaana.

Tilaa domain alta, niin asiakaspalvelumme on vielä yhteydessä varmistaakseen tilauksen.

Tilaa domain!

Domain

Kaikki palvelut saman katon alta

Emme ole Suomen suurin tai edes halvin verkkotunnusten välittäjä.

Jos olet etsimässä pelkkää verkkotunnusta, eikä tavoitteenasi ole rakentaa verkkosivuja tai hankkia sivustolle ylläpitoa, meitä parempiakin vaihtoehtoja varmasti löytyy.

Jos sen sijaan tarvitset monipuolisia palveluita WordPress-kotisivuille, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tarjoamme mm. WP-sivustojen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon lisäksi saman katon alta domainit ja Microsoft 365, sekä Google Workspace -sähköpostilisenssit.

Ylläpidostamme löytyy reilut 3000 verkkotunnusta ja kokemusta domainien osalta on ehtinyt kertyä reilut 10 vuotta.

Verkkotunnus eli Domain

Verkkotunnus eli domain on yrityksesi nimi verkossa. Verkkotunnus tarvitaan esimerkiksi silloin, kun halutaan julkaista kotisivut tai verkkokauppa. Suurin osa suomalaisista yrityksistä haluaa itsellensä .fi -päätteisen verkkotunnuksen.

Verkkotunnuksen avulla käyttäjä löytää haluamansa verkkosivuston. Verkkotunnus mahdollistaa myös sähköpostiosoitteiden luomisen. Verkkotunnus rekisteröidään jonkin tietyn organisaation, yrityksen tai yksilön nimiin, joka hallinnoi kyseistä verkkotunnusta ja sen käyttöä.

Me toimimme virallisena fi-verkkotunnusten välittäjänä, jolta voit hankkia fi-domainien lisäksi verkkotunnuksen myös kansainvälisellä päätteellä, kuten esim. .com .net .org .info .eu. Kysy tarvittaessa myös muita päätteitä. Hyvin todennäköisesti pystymme tarjoamaan päätteen kuin päätteen.