Sisällöntuotanto

Tuottaako nettisivujen tekstien kirjoittaminen päänvaivaa?

Ehkä aika tai resurssit tekstien kirjoittamiseen puuttuu tai kirjoittaminen ei vain ole sinun juttusi? Tiesithän, että voit ulkoistaa myös nettisivujesi tekstien kirjoitusprosessin sisällöntuottajallemme, ja saat sivuillesi laadukkaat tekstit vaivattomasti.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Nettisivuprojekti käyntiin sisällöntuotannolla

Kokemuksemme mukaan nettisivujen tekstien kirjoittaminen muodostuu usein koko nettisivuprojektin pullonkaulaksi, kun asiakkaalle ei itsellään ole aikaa tekstien kirjoittamiseen, eikä sivuston suunnittelua siksi päästä aloittamaan. Sisällöntuotanto on kuitenkin nettisivujesi tärkein yksittäinen osa-alue ja ensimmäinen tehtävä nettisivujen toteutuksessa, päätitpä sitten ulkoistaa homman meille tai kirjoittaa tekstit itse.

 • informatiiviset ja kattavat
 • kohderyhmää puhuttelevat
 • myyvät ja helppolukuiset
 • hakukoneet huomioivat.
Sisällöntuotanto

Näin sisällöntuotanto-palvelu toimii

 1. Aloituspalaveri
  Nettisivuprojekti käynnistetään aina yhteisellä Teams-aloituspalaverilla, jossa pääset kertomaan toiveistasi nettisivujen sekä tekstien suhteen. Sisällöntuottaja haastattelee sinua yrityksestäsi, palveluistasi ja tuotteistasi voidakseen kirjoittaa tekstit puolestasi. Aloituspalaverissa käydään yhdessä läpi myös sivuston rakenne sekä mistä palveluista/avainsanoista tekstit tuotetaan.
 2. Sisällöntuotanto
  Aloituspalaverin jälkeen sisällöntuottaja kirjoittaa tekstit haastattelun pohjalta sekä perehtyy toimialaasi mahdollisuuksien mukaan myös itsenäisesti. Saat tekstit Word-tiedostona sähköpostiisi luettaviksi sovittuna päivänä ja voit halutessasi vielä muokata tekstiä itse tai laittaa tiedostoon kommentteina muutostoiveesi.
 3. Valmiit tekstit
  Kuittaa tekstit hyväksytyiksi ja laita mahdolliset muutostoiveet sovittuun päivämäärään mennessä. Sisällöntuottaja tekee tarvittavat muutokset teksteihin, toimittaa ne joko graafikolle tai koodaajalle ja sivujen ulkoasun suunnittelu voidaan aloittaa.

Sisällöntuottajan oikoluku

Pysyykö sinulla kynä kädessä itselläsikin? Jos päätät kirjoittaa tekstit itse, voit ulkoistaa meille myös pelkän oikoluvun. Toimita meille tekstisi, niin katsomme oikeinkirjoituksen kuntoon ja laitamme pilkut paikoilleen.


Sisällöntuotannon hinta

Sisällöntuotannon tuntihinta on 80 € (+ alv. 24 %). Kokonaishinta riippuu sivuston laajuudesta ja kirjoitettavista aihealueista. Tyypillisesti yhden tuotteen, palvelusivun tai muun yksittäisen alasivun sisällöntuotantoon kannattaa varata keskimäärin 2–2,5 h.

Tekstit kuntoon sivustollesi?

Kirsi Arjaranta
kirsi.arjaranta@helpotkotisivut.fi
050 520 2483

Hakukonenäkyvyys

Sisällöntuotannolla on tärkeä tehtävä myös hakukonenäkyvyyden kannalta. Hakukoneet huomioiva teksti on riittävän kattava, lukijaystävällinen ja siinä on käytetty oikealla tavalla avainsanoja.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että näkyvyyteen vaikuttavat tekstisisällön lisäksi merkittävästi myös ulkoiset tekijät, kuten esimerkiksi avainsanojen kilpailutilanne ja toisaalta sivuston käyttäjäystävällisyys.

Jos siis haluat päästä hakutulosten kärkeen, voit parantaa sijoitustasi hakukoneoptimointipalvelulla ja varmistaa näkyvyytesi Googlen ensimmäisellä sivulla maksetulla hakusanamainonnalla.

Jätä yhteydenottopyyntö!