Laske kotisivujen hinta yrityksellesi

Hei! Mahtavaa, että nettisivujen hinnan laskeminen kiinnostaa.

Tarjoamme huippulaatua järkevään hintaan. Moni valitseekin meidät juuri kotisivujen hyvän hintalaatu-suhteen ansiosta.

Lähetä yhteystietosi, niin lasketaan toiveidenne pohjalta pitävä tarjous.

Laske kotisivujesi hinta!

Löydät hinta-arvion kenttien alta.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Kotisivut yritykselle hintalaskuri
Summary
Nimi Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Laske yrityksesi tarpeisiin sopivien nettisivujen hinta. Oheisella kotisivujen hintalaskurilla pyydät helposti tarjouksen sinulle sopivasta verkkosivupaketista.

google

Palvelun myyjä osasi kuvailla palvelun oleellisen sisällön ja myös eritellä sen, mitä tarjottu hinta ei sisällä. Teetin uudelle yritykselleni logon ja yksinkertaiset kotisivut. Myös sähköposti avattiin yrityksen domainille. Palvelu oli nopeaa ja hankkeen eteenpäin viemiseksi oltiin aktiivisia.

Mari Eilamo
facebook
Suosittelee

Yhteistyö sujui mutkattomasti puolin ja toisin. Kotisivujen ulkoasu saanut hyvää palautetta ja rakenne myös. TYÖNAIKA OY

Pauli Leinonen
google

Huippupalvelua nettisivujen tekoon. Minua autettiin itselle uuden asian parissa todella ammattitaitoisesti ja itsellekin alussa sumuisesta visiosta syntyi täysin minun näköiset kotisivut yritykselleni. Myös firman logon suunnittelun viimeistely onnistui helposti ja kohtuullisilla kuluilla ja napakalla aikataululla. Omatoimiseen kotisivujen ylläpitoon sain hyvin osuvaa tietotaitoa itselle uuteen asiaan. Google-mainonta ja hakukoneoptimointi olivat myös aiheita mihin sain tehokasta ja asiantuntevaa sparrausta. Tätä palvelua voin suositella lämpimästi kaikille!

Jarkko Hyytiä
facebook
Suosittelee

Sain uutena yrittäjänä puhelun helpotkotisivut.fi markkinoinnista ja he tarjosivat minulle palveluitaan. Olin jo päätynyt toiseen nettisivujen tuottajaan, mutta heidän tarjouksensa oli kustannustehokas sekä erittäin asiantuntevaa. Olin erityisen iloinen siitä, että kaikki sujui hyvin nopealla aikataululla. Lisäksi sivujen tuotanto vaiheessa saimme tarkkaa ohjausta nettisivujen rakenteellisesta tuottamisesta ja kaikki ideamme toteutettiin ja hiottiin juuri kuten halusimme. Suuret kiitokset, tämän stressittömämpää nettisivujen tuottaminen ei ole!

Inka Pauliina Hyötylänmäki
google

Todella hyvää ja ammattitaitoista työtä ja palvelua. Kaikki hoitui nopeasti, vaivattomasti ja saimme juuri sellaiset kotisivut kuin olimme toivoneet.

Krista Liuttu
google

Sain ammattitaidolla firman sivut alkumetreiltä valmiiksi asti. Projektissa oli mukana muutama alan rautainen ammattilainen. Näiltä saa enemmän mitä odottaa. Tilasin firmalleni logon ja sivut, joihin olen todella tyytyväinen. Valitsin tämän firman, jotta saan jatkossakin tukea ja sisältöä sivuilleni heidän avulla.

Matias Laitsaari
google

Loistavaa palvelua. Erittäin ammattitaitoiset sivujen tekijät ja lopputulos oli aivan loistava. Voin suositella lämmöllä.

Hanna Rantanen
facebook
Suosittelee

Tilasin Helpotkotisivut.fi:ltä uudet nettisivut yritykselleni FullFocus Coaching Oy, sillä vanhat itse tehdyt kaipasivat kovasti päivittämistä. Lisäksi, itsellä ei riitä aika eikä osaaminen kotisivujen ylläpitotyöhön, joten mielelläni annoin sen ammattilaisten hoidettavaksi. Myyntitarjouksessa huomioitiin hyvin tarpeeni, eikä yritetty myydä mitään minulle turhia lisäpalveluita. Myyntipalvelu vastasi viesteihini nopeasti, joten koin olevani hyvissä käsissä heti alusta alkaen. Verkkosivujen toteuttamisen lisäksi tarjoukseen kuului logon suunnittelu, ja olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen päivitettyyn logooni, joka sekin tehtiin täysin toiveitani kuunnellen, kuten kotisivutkin. Erityisesti pidän Helpotkotisivut.fi toiminnassa juuri siitä, että asiakasta kuunnellaan, ja yhdessä mietitään, mikä on paras ratkaisu. Koen saavani rahoilleni vastinetta, ja toisaalta en koe maksavani turhasta. Kotisivupohjana käytetty WordPress on helppokäyttöinen ja täältä saa myös apua sen käyttöön, kädestä pitäen. Aina on voinut kysyä mitä vaan, mikä mieltä askarruttaa, ja vastaus on tullut nopeastikin. Lisäksi Helpotkotisivut.fi hoitaa Google-mainonnan ylläpitoa ja tarvittaessa saisin apua sisällöntuottoonkin, joskin sen haluan pitää pääasiassa omissa käsissäni. Sivut ovat toimivat ja hakukoneoptimoidut ja sähköpostipalvelutkin toimivat moitteettomasti. Olen tosi tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella näitä palveluja muillekin! Tiedän, ettei tarvitse yksin pähkäillä näitä asioita, jotka eivät kuulu omaan osaamisrepertuaariini. 🙂

Saila Hilvola
facebook
Suosittelee

Näppärä tapa ja ketterät tekijät toteuttamaa kotisivut, graafinen ilme ja logot ja koko paketti. Suosittelen.

Minna Forsström
google

Loistavat kotisivut ja domain. Lisäksi asiantunteva logon suunnittelu sekä graafinen suunnittelu että sisällöntuotanto.

JRV Center
google

Asiakaspalvelu oli selkeää ja ammattimaista!

Info JJP Install Oy
google

Ammattitaitoista Porukkaa ja mahtavaa palvelua. Selkeät kotisivut ja logo suunnittelu. Aina saanut apua tarvittaessa. Vahva suositus.!

Sari Haatainen
facebook
Suosittelee

Helpotkotisivut.fi rakensi yrityksellemme Sofian Marjoille mahtavat nettisivut ja toimivan verkkokaupan. Alusta alkaen projektiamme on kuunneltu tarkalla korvalla. Vasta alkutekijöissään olevia ideoitamme jalostettiin asiantuntevasti konkreettisiksi toteutuksiksi, ja meille tarjottiin paljon tietoa ja apua omien materiaaliemme työstämiseen sopiviksi sivuja varten. Epäröimme vielä keväällä nettisivujen ulkoistamista, mutta Leon kanssa jutellessa ensitapaamisessa varmistuimme siitä että tämä on sellainen sijoitus firmalle josta emme voi kieltäytyä. Osaavat tyypit, joilla valtava portfolio upeista sivutoteutuksista, mitä muuta sitä tarvitsee? Verkkokauppamme toteutus ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä tarpeidemme vuoksi, mutta kärsivällisyydellä ja ystävällisellä palvelulla Michael rakensi verkkokauppaamme askel askeleelta sellaiseksi kuin toivoimme. Vaikeisiinkin ongelmiin keksittiin ratkaisut ja saimme jatkuvasti nopeaa ja osaavaa tukea kysymyksiimme. Myönnän, että jopa häpeilin kysellä niin monia asioita, mutta Michael suhtautui kaikkiin kysymyksiin ammattitaidolla ja lempeydellä. Michael myös opasti meitä nettisivujen käyttöön niin, että emme jää meille uuden Wordpress-pohjan kanssa aivan uunoina seisomaan, vaan osaamme sujuvasti itse muuttaa tarvittavia asioita sivuilta. Ajatus hankalan näköisen Wordpressin hoitamisesta itse hirvitti, mutta teidän avullanne huoli osoittautui turhaksi. Saimme myös Sofian Marjojen logon Marjutilta, johon olemme todella tyytyväisiä. Marjut auttoi ideoimaan selkeän ja monessa paikassa toimivan logon. Ammattimaisen ja ystävällisen graafikon tuki oli äärimmäisen tärkeää nuorelle yritykselle, jolla logoa ei vielä ollut ja ideoitakin vähän hajanaisesti. Logoa hiottiin juuri toiveidemme mukaan, ja olemme varsin onnellisia toteutuksesta. Kiitos helpotkotisivut.fi, ilman teitä emme olisi voineet mitenkään kasvattaa yritystämme tänä vuonna sellaiseksi kuin nyt voimme. Teidän kanssa tuntui että tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja pystyimme aina luottamaan siihen että autatte meitä tielle tulevissa ongelmissa. Teitä suosittelemme taatusti kaikille nettisivuja kaipaaville, ja pyydämme varmasti osaavaa apuanne jatkossakin kun tarvitsemme apua nettisivujemme kanssa. Suurin kiitoksin ja halauksin Sofia & Sofian Marjat

Sofia Korkala
google

Yhteistyö Helpotkotisivut.fi kanssa sujunut hienosti jo vuosien ajan!

eAccounting Finland
facebook
Suosittelee

Nimensä mukaisesti helpot kotisivut! Kiitos yhteistyöstä Leo ja Michael! 🙂 Jonne Anttila, eAccounting Finland Oy

Jonne Anttila
google

Sivut olivat juuri sellaiset kun halusimme, paitsi vähän paremmat.

Timo Pulkkinen
facebook
Suosittelee

Helpotkotisivut on rakentanut kolme verkkosivustoa yrityksellemme (Eltete). Kaikki projektit toimitettiin samalla korkealaadukkaalla tavalla: nopeat vastaukset, loistava ja ystävällinen palvelu, erinomaiset ammattilaiset, mahtava tulos 🙂 Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä! 👏

Paty De Oliveira Hakasaari
google

Helpotkotisivut on rakentanut kolme verkkosivustoa yrityksellemme. Kaikki projektit toimitettiin samalla korkealaadukkaalla tavalla: nopeat vastaukset, loistava ja ystävällinen palvelu, erinomaiset ammattilaiset, mahtava tulos! Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä!

Eltete Transport Packaging Materials
google

Helpotkotisivut.fi on löytö! He loivat pyynnöstäni sivuston, joka keräsi kehuja sekä käyttäjiltä että alan asiantuntijoilta. Matkan varrella tulleisiin kysymyksiin ja korjauspyyntöihin sain vastaukset usein jo saman työpäivän aikana. Yrittäjyys on tänäkin aikana epävarmaa hommaa ja siinä laadukkailla & luotettavilla yhteistyökumppaneilla on ratkaiseva merkitys. Tätä palvelua voin vilpittömästi suositella!

Miia Krause
facebook
Suosittelee

Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta ja nopeasta toimituksesta! 🙂 Sain tarpeisiini sopivat kotisivut nopeasti ja helposti.. Leo myynnistä räätälöi tarpeisiini sopivan diilin ja Michael hoiti asennuksen laadukkaasti!

Villehart Qvickström
facebook
Suosittelee

Hyvä palvelu ja todella nopeaa ja laadukasta työtä! Pedapuu kiittää 🙏

Auli Ikonen
facebook
Suosittelee

Kaikki toiminut mahtavasti! Pitkäpinnaisia tyyppejä, kun jaksavat vastailla tyhmiinkin kysymyksiin ja aina auttavat <3 Erityiskiitos Robinille!

Teresa Törmänen
google

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Monen vuoden yhteistyön perusteella uskallan suositella! - Euronic Oy Domainkeskus

Ismo Pietilä
google

Erittäin tyytyväinen palveluun

Mika Tikkanen
facebook
Suosittelee

On kyllä erittäin helppo suositella. Ongelmat ratkaistaan reaaliajassa loistavan asiakaspalvelun kera. Kaverit toteuttivat Uskalla Auttaa Koulutuspalveluille yksinkertaisesti päivitettävät sivut hyvillä ohjeilla, ei ole tarvinnut katua valintaa. Kiitos.

Jari Kouvalainen
google

Joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua!

Susanna Uusitalo
facebook
Suosittelee

Helppo asioida ja todella ystävällistä palvelua!!

Tom Nyström
google

Loistavaa palvelua. Logon suunnittelu oli ammattitaitoista ja sain kauniin logon, kiitos! Kotisivut myös todella hyvät ja minun näköiset. Kiitos paljon, suosittelen tätä tiimiä muillekkin. MIND BODY YOGA

Satu Myllymäki
google

ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu.

Niina Viitala
facebook
Suosittelee

Jouhevaa asiakaspalvelua, sekä hyvää visuaallista ilmettä nettisivujen toteutuksessa (Y) katso vaikka itse MEOL-Metsäalan Opiskelijoiden sivuilta!

Jyrki Eilo
google

Hyvä visuaalinen ilme, sekä toimiva asiakaspalvelu

MEOL Ry
google

Saatiin viimeisenpäällä kotisivut ja halvalla

Tanel Ait
google

Helpoilta kotisivuilta saa aina erinomaista palvelua! Kiitos jälleen!

Mari Blomqvist
facebook
Suosittelee

Helpot kotisivut auttaa aina!

Mari Blomqvist
facebook
Suosittelee

Suosittelen! Eivät hoputa eikä lasku ole ensimmäisenä postissa vaan kaikki tehdään valmiiksi ennenkun mitään tarvitsee maksaa.

Pasi Tiitinen
google

Nopea ja joustava! Huomioivat asiakkaan toiveet vaikka ne olisi huonoja, silti jyräämättä asiakkaan yli.

rynsky84
facebook
Suosittelee

He kuuntelivat asiakastarpeet ja sivuja muokattiin, kunnnes olin tyytyväinen

Juha Martikainen
facebook
Suosittelee

Palvelu oli tehokasta ja ammattitaitoista. Apua sai nopeasti ja asiat selitettiin niin että kotisivujen muokkaaminen onnistui ongelmitta. Olen todella tyytyväinen että valitsin Helpotkotisivut. Kotisivuistani tuli todella mieleiset 🙂

Laura Kontkanen
google

Kotisivut valmistuivat nopeasti ja asiat käytiin yhdessä läpi selkeästi. Apua sai nopeasti ja aina kun sitä tarvitsi. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen,ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua 🙂

Laura Kontkanen
facebook
Suosittelee

Oli mukavaa asioida kanssanne. Verkkosivutkin ovat juuri meidän tarpeeseen.

Kai Kuivalainen
google

Homma toimi, sain mieleiset sivut! Pienillä omilla ideoilla tuli tosi hyvät.

Tero Lehtokorpi
facebook
Suosittelee

Lunastivat nimensä tehdessään sivujani. Vastasivat nopeasti kysymyksiini ja hienot ratkaisut. Helppo asioida heidän kanssaan. Asiantuntevaa porukkaa. Hieno lopputulos.

Skirbe Holmström
facebook
Suosittelee

Kiitos erittäin hyvästä,aktiivisesta ja asiakas lähtöisestä työstä.Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin kotisivuihimme.👍😂

Petri Seppälä
google

Kotisivujen teko sujui hyvin ja olivat heti yhteydessä ,kun jokkin asia vaati meiltä tarkennusta.Sivuista tuli mielestämme onnistuneet.Saivat vielä vapaat kädet suunnitella logon johon olemme erittäin tyytyväisiä👍😂

Petri Seppälä
facebook
Suosittelee

Kiitos helpotkotisivut, palvelu oli joustavaa ja hyvää. Sain työstää kotisivuja ja logoa aina kun oma aikani sen salli, kukaan ei hoputtanut, kiitos siitä. Kuvien ja varsinkin tekstien miettiminen oli itselle hieman vaikeaa, mutta helpotkotisivut kun niitä työsti, lopputulos kaikkineen oli mielestäni mainio ja minun näköinen.

Marjo Örn
google

Hyvä ja luotettava palveluntarjoaja. Nopeaa toimintaa... Suosittelen!

Mari Vanhapelto
facebook
Suosittelee

Nopea ja luotettava palveluntarjoaja. Osaa ottaa asiakkaan huomioon ja toimia asiakaslähtöisesti. Hienoa työtä! Olen tyytyväinen 🙂

Mari Vanhapelto
facebook
Suosittelee

@helpotkotisivut ovat nimensä veroinen palveluntarjoaja, asiakkaan toiveet huomioidaan, mutta niitä myös jalostetaan paremmiksi - itse en ainakaan ymmärtänyt edes toivoa kaikkia "hienouksia". Kiitos!

Tarja Mäkitalo
google

Helpotkotisivut.fi toteutti aloittavalle yritykselleni hienot verkkosivut ja logon. Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja asiantuntevaa, ja kaikki hoitui ajallaan. Lisäksi tilasimme käyntikortteja ja esitteitä, joista tuli todella tyylikkäät. Hinnoittelu oli läpinäkyvää ja mielestäni edullista laatuun nähden. Lämpimät suositukset ja kiitos yhteistyöstä!

Marjo Alaviitala
facebook
Suosittelee

Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu,harvoin saa näin nopeaa ja asiantuntevaa palvelua,kiitos!

Hanna Kukkonen

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.

8 vuoden aikana yli

2400

toteutettua projektia

Ylläpidossa yli

1000

sivustoa

Asiakastyytyväisyys

4,7 / 5

Googlessa

Joka kuukausi yli

20

yrittäjää valitsee meidät

Ollaan saatu Helpoilta kotisivuilta juuri se mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
Jaakko Rikamo
Producer, Refedo

Tarvitsetko kotisivut hintaan, joka sopii pienellekin yritykselle?

Hinta-laatusuhteeltaan ”Helpot” on ehdottomia Suomen kärkitekijöitä pk-yritysten WordPress-sivustoissa:

Homma toimii seuraavasti: valitse tuosta yltä hintalaskurista sinulle sopiva kokonaisuus ja jätä yhteystiedot, niin saat pitävän tarjouksen!

Jos et ole varma, mitä kaikkea tarvitset:

niin voit valita myös monipuolisesti eri vaihtoehtoja, joista olisit kiinnostunut. Ammattilaisemme osaa varmasti kartoittaa sopivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Verkkosivupakettiin kuuluu tarvitsemasi määrä alasivua, eikä se rajoitu pelkästään näihin paketteihin. Kuuntelemme ulkoasun suunnittelussa toiveesi, ehdotamme rohkeasti uutta ja toimitat materiaalit (logo, tekstit, kuvat), tai ulkoistat nekin meille. Valmiiden materiaalien avulla rakennamme sinulle tyylikkäät kotisivut, ja KATSO mihin hintaan!

Nettisivujen hinta – alk. 500 € + alv. 24%

Tyylikkäitä nettisivuja, jotka on tehty WordPressin parhaalla Kadence-teemalla et saa todennäköisesti mistään tällä hintalaatu-suhteella. Kauttamme säästät myös Kadencen lisenssikulun ($ 699).

Eikä tässäkään vielä kaikki! Kaikkien ylläpitopakettien ensimmäinen vuosi nyt puoleen hintaan. Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

Säästät yhteensä siis jopa yli 1200 €!

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka usein maksaa myös itsensä takaisin. Etenkin jos näkyvyyteenkin ryhdytään panostamaan.

Mitä kotisivut oikein maksavat?

Kotisivujen hinta ammattilaisen toteuttamana mikroyritykselle (yli 95 % Suomessa toimivista yrityksistä) on usein noin 500 – 5000 €.

Laajempi sivusto monipuolisemmilla ominaisuuksilla voi maksaa helposti 5000 – 15 000 € ja siitä ylöspäin.

Useimpien alan tekijöiden tuntihinta liikkuu 50 – 100 € välillä riippuen henkilön tai tiimin kokemuksesta sekä taidoista.

Vaikka nämä em. luvut kattavatkin suurimman osan suomalaisista yrityksistä ja niiden tarpeista, niin isommille yrityksille sivustoja toteuttavien tekijöiden hinnat lähtevät usein vasta 15 000 eurosta ylöspäin.

Pienen kotisivupaketin tai yksinkertaisen one page ‑sivun voi saada hyvinkin edullisesti (500 €). Nämä voivat olla sopivia ratkaisuja vaikkapa silloin, kun tekstiä ei ole suuria määriä ja sivusto keskittyy vain yhden tuotteen tai palvelun myyntiin.

Suurin osa yrityksistä tarvitsee kuitenkin laajemmat ja ominaisuuksiltaan kattavammat sivut, mikä taas nostaa kotisivujen hintaa.

Pelkän nettisivujen hinnan sijaan kannattaakin keskittyä ensisijaisesti siihen, millainen sivusto palvelee juuri sinun yrityksesi tilannetta parhaiten. Tarvitsetko yrityksellesi kotisivut, joiden tehtävänä on toimia lähinnä käyntikorttina vai onko niiden tarkoitus olla tärkein myyntikanavasi?

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka pidemmällä tähtäimellä hyvin todennäköisesti tuo yrityksellesi uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi.

Näistä asioista WordPress-kotisivujen hinta muodostuu

Sivuston laajuus

Jos sivustolle tarvitaan paljon alasivuja, vaikuttaa se kotisivujen hintaan. Kuten myös teksti- ja kuvasisällön määrä. Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän sisällön asetteluun kuluu aikaa.

Löytyvätkö kuvat valmiina?

Suosittelemme kuvien ottamista varten aina kunnon valokuvausvälineitä tai mielellään ammattivalokuvaajaa. Sopivat kuvat voidaan etsiä myös kuvapankista.

Löytyykö logo valmiina?

Tarvitaanko myös logosuunnittelu? Logo tulisi olla mielellään vektorimuodossa, mutta esim. hyvälaatuiset png- tai pdf ‑tiedostot käyvät myös.

Tarvitaanko erilaisia graafisia elementtejä?

Jos tarvitaan, kuinka paljon? Ilme voi koostua myös pelkästään logosta, kuva- ja tekstisisällöstä sekä taustaväreistä.

Leiskan (layoutin) haastavuus

Usein etusivulle sekä yhteystietoihin tehdään omat leiskat ja muille alasivuille oma yhteinen leiska, joka toistuu kaikilla alasivuilla.

Kotisivujen ylläpidon edullinen hinta

Kotisivut voidaan asentaa meidän palvelimillemme tai esimerkiksi asiakkaan olemassa oleville palvelimille. Kotisivujen ylläpidon hinta muodostuu asiakkaan valitsemasta palvelukokonaisuudesta. Meillä jokaiseen uuteen tilaukseen sisältyy ilmainen Let’s Encryptin SSL Sertifikaatti.

Käytämme verkkosivujesi ylläpitoon luotettavia pilvipalvelimia, jotka ovat perinteisiä palvelimia nopeampia. Pilvipalvelimia hyödyntävät sivustot latautuvat kävijöille nopeammin, mikä tekee niistä paljon miellyttävämmät käyttää. Sivujen vierailijat eivät kauaa jaksa odotella latautumista ennen kuin lähtevät turhautuneina pois, joten kotisivujen nopeuteen on syytä panostaa.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi nopeus on valttia myös hakukonenäkyvyydessä: Google arvottaa vikkelästi toimivia verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa.

Mikäli haluat etulyöntiaseman kilpaileviin sivustoihin verrattuna, kannattaa harkita meillä lähes exklusiivisesti myynnissä olevaa Aseon automaattista nopeusoptimointipalvelua. Aseon tekemä jatkuva nopeusoptimointi pienentää kotisivujesi latausaikoja ja parantaa sivustosi ranking-sijoituksia Googlen hakutuloksissa.

Ilmainen kotisivujen päivitys

Kotisivujen päivitys onnistuu helposti ja ilmaiseksi omilla tunnuksilla WordPressin hallintapaneelin kautta.

Kotisivujesi säännöllinen tekninen päivittäminenkin on tärkeää, sillä esimerkiksi WordPressin lisäosat ja teemat kehittyvät jatkuvasti. Pitämällä sivustosi teknisesti ajan tasalla voit välttää monia ongelmatilanteita.

Sivuston lisäosien päivittäminen manuaalisesti ja erilaisten muutosten tekeminen voi kuitenkin olla aikaa vievää puuhaa. Jos haluat mieluummin keskittyä omaan työhösi, voit hyvin ulkoistaa kotisivujesi automaattiset päivitykset ja muutostyöt meille.

Näin rakennamme laadukkaat kotisivut järkevään hintaan yrityksellesi.

  • Nettisivut hintaan, joka sopii budjettiisi
  • Sisällöntuottaja kirjoittaa sivuille myyvät tekstit puolestasi tai oikolukee sinun tekstisi.
  • Graafikko suunnittelee brändisi mukaisen houkuttelevan visuaalisen ilmeen sivuillesi.
  • Sivusto rakennetaan WordPress-alustalle ja pääset testaamaan sitä ennen julkaisua.
  • Saat meiltä tarvittavan avun ja tuen sivuston ylläpitoon myös jatkossa.
  • Näkyvyys voidaan varmistaa hakukoneoptimoinnilla ja -mainonnalla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kotisivut hintaskuri ala lomake