Kotisivujen hinta

Laske, mitä haluamasi sivusto maksaa

Kuulostaako tutulta? Valmiiden kotisivupakettien hinnoissa tuntuu olevan valtavia eroja, etkä saa selvää, millainen budjetti oikeasti riittää sellaisiin sivuihin, jotka tarvitset? 

Laskurillamme pystyt helposti laskemaan hinta-arvion yrityksesi tarvitsemalle sivustolle. Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin laskemme toiveidesi pohjalta pitävän tarjouksen.  

Laske kotisivujesi hinta!

Uusi hintalaskuri riisuttu

Kotisivut hinta-arvio: € + alv.

1

Maksuerät: erässä. Laskueräkoko: € + alv.


Google-näkyvyys: € + alv. / kk


Ylläpito: € + alv. / kk


Yhteenveto

Kotisivut:
€ + alv.

Maksuerät: erässä
Laskueräkoko: € + alv.

Google-näkyvyys alk.:
€ +alv. / kk

Ylläpito:
€ +alv. / kk

Hanki kilpailijoitasi paremmat nettisivut. Heti.

Yli 1400 yrittäjää luottaa Helppoihin vuosittain. Luota sinäkin. Jätä yhteystietosi ja saat heti maksuttoman arvion sivustosi nykytilasta sekä pitävän urakkatarjouksen uudesta toimivammasta sivustosta.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelemisen *

Helpot Kotisivut lukuina.

Perustamisvuosi

Helpot Kotisivut
perustamisvuosi

2013

Liikevaihto

Liikevaihto vuodelta
2023

0,61milj.

Toteutettuja projekteja

Toteutettuja projekteja tänään

3000

Sivustoja ylläpidossa

Sivustoja ylläpidossa
vuonna 2024

1400+

Asiakastyytyväisyys Googlessa ja Facebookissa

Asiakastyytyväisyys
Google + Facebook

4,7/5

Uusia asiakkuuksia kuukausittain

Uusia asiakkuuksia
kuukausittain yli

20

Ollaan saatu Helpoilta kotisivuilta juuri se mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.

Jaakko Rikamo

Jaakko Rikamo
Producer, Refedo

Tarvitsetko kotisivut hintaan, joka sopii pienellekin yritykselle?

Hinta-laatusuhteeltaan ”Helpot” on ehdottomia Suomen kärkitekijöitä pk-yritysten WordPress-sivustoissa:

Homma toimii seuraavasti: valitse ylempää hintalaskurista sinulle sopiva kokonaisuus ja jätä yhteystiedot, niin saat pitävän tarjouksen!

Kotisivut hinta

Jos et ole varma, mitä kaikkea tarvitset:

niin voit valita myös monipuolisesti eri vaihtoehtoja, joista olisit kiinnostunut. Ammattilaisemme osaa varmasti kartoittaa sopivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Verkkosivupakettiin kuuluu tarvitsemasi määrä alasivua, eikä se rajoitu pelkästään näihin paketteihin. Kuuntelemme ulkoasun suunnittelussa toiveesi, ehdotamme rohkeasti uutta ja toimitat materiaalit (logo, tekstit, kuvat), tai ulkoistat nekin meille. Valmiiden materiaalien avulla rakennamme sinulle tyylikkäät kotisivut, ja KATSO mihin hintaan!

Nettisivujen hinta – alk. 350 € + alv. 24%

Tyylikkäitä nettisivuja, jotka on tehty WordPressin parhaalla Kadence-teemalla et saa todennäköisesti mistään tällä hintalaatu-suhteella. Kauttamme säästät myös Kadencen lisenssikulun ($ 699).

Eikä tässäkään vielä kaikki! Kaikkien ylläpitopakettien ensimmäinen vuosi nyt puoleen hintaan. Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

Säästät yhteensä siis jopa yli 1200 €!

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka usein maksaa myös itsensä takaisin. Etenkin jos näkyvyyteenkin ryhdytään panostamaan.

Mitä kotisivut oikein maksavat?

Kotisivujen hinta ammattilaisen toteuttamana mikroyritykselle (yli 95 % Suomessa toimivista yrityksistä) on usein noin 500 – 5000 €.

Laajempi sivusto monipuolisemmilla ominaisuuksilla voi maksaa helposti 5000 – 15 000 € ja siitä ylöspäin.

Useimpien alan tekijöiden tuntihinta liikkuu 50 – 100 € välillä riippuen henkilön tai tiimin kokemuksesta sekä taidoista.

Kotisivujen hinta

Vaikka nämä em. luvut kattavatkin suurimman osan suomalaisista yrityksistä ja niiden tarpeista, niin isommille yrityksille sivustoja toteuttavien tekijöiden hinnat lähtevät usein vasta 15 000 eurosta ylöspäin.

Pienen kotisivupaketin tai yksinkertaisen one page ‑sivun voi saada hyvinkin edullisesti (500 €). Nämä voivat olla sopivia ratkaisuja vaikkapa silloin, kun tekstiä ei ole suuria määriä ja sivusto keskittyy vain yhden tuotteen tai palvelun myyntiin.

Suurin osa yrityksistä tarvitsee kuitenkin laajemmat ja ominaisuuksiltaan kattavammat sivut, mikä taas nostaa kotisivujen hintaa.

Pelkän nettisivujen hinnan sijaan kannattaakin keskittyä ensisijaisesti siihen, millainen sivusto palvelee juuri sinun yrityksesi tilannetta parhaiten. Tarvitsetko yrityksellesi kotisivut, joiden tehtävänä on toimia lähinnä käyntikorttina vai onko niiden tarkoitus olla tärkein myyntikanavasi?

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka pidemmällä tähtäimellä hyvin todennäköisesti tuo yrityksellesi uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi.

Näistä asioista WordPress-kotisivujen hinta muodostuu

Jos sivustolle tarvitaan paljon alasivuja, vaikuttaa se kotisivujen hintaan. Kuten myös teksti- ja kuvasisällön määrä. Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän sisällön asetteluun kuluu aikaa.

Suosittelemme kuvien ottamista varten aina kunnon valokuvausvälineitä tai mielellään ammattivalokuvaajaa. Sopivat kuvat voidaan etsiä myös kuvapankista.

Tarvitaanko myös logosuunnittelu? Logo tulisi olla mielellään vektorimuodossa, mutta esim. hyvälaatuiset png- tai pdf ‑tiedostot käyvät myös.

Jos tarvitaan, kuinka paljon? Ilme voi koostua myös pelkästään logosta, kuva- ja tekstisisällöstä sekä taustaväreistä.

Usein etusivulle sekä yhteystietoihin tehdään omat leiskat ja muille alasivuille oma yhteinen leiska, joka toistuu kaikilla alasivuilla.

Kotisivujen ylläpidon edullinen hinta

Kotisivut voidaan asentaa meidän palvelimillemme tai esimerkiksi asiakkaan olemassa oleville palvelimille. Kotisivujen ylläpidon hinta muodostuu asiakkaan valitsemasta palvelukokonaisuudesta. Meillä jokaiseen uuteen tilaukseen sisältyy ilmainen Let’s Encryptin SSL Sertifikaatti.

Käytämme verkkosivujesi ylläpitoon luotettavia pilvipalvelimia, jotka ovat perinteisiä palvelimia nopeampia. Pilvipalvelimia hyödyntävät sivustot latautuvat kävijöille nopeammin, mikä tekee niistä paljon miellyttävämmät käyttää. Sivujen vierailijat eivät kauaa jaksa odotella latautumista ennen kuin lähtevät turhautuneina pois, joten kotisivujen nopeuteen on syytä panostaa.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi nopeus on valttia myös hakukonenäkyvyydessä: Google arvottaa vikkelästi toimivia verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa.

Mikäli haluat etulyöntiaseman kilpaileviin sivustoihin verrattuna, kannattaa harkita meillä lähes exklusiivisesti myynnissä olevaa Aseon automaattista nopeusoptimointipalvelua. Aseon tekemä jatkuva nopeusoptimointi pienentää kotisivujesi latausaikoja ja parantaa sivustosi ranking-sijoituksia Googlen hakutuloksissa.

Ilmainen kotisivujen päivitys

Kotisivujen päivitys onnistuu helposti ja ilmaiseksi omilla tunnuksilla WordPressin hallintapaneelin kautta.

Kotisivujesi säännöllinen tekninen päivittäminenkin on tärkeää, sillä esimerkiksi WordPressin lisäosat ja teemat kehittyvät jatkuvasti. Pitämällä sivustosi teknisesti ajan tasalla voit välttää monia ongelmatilanteita.

Sivuston lisäosien päivittäminen manuaalisesti ja erilaisten muutosten tekeminen voi kuitenkin olla aikaa vievää puuhaa. Jos haluat mieluummin keskittyä omaan työhösi, voit hyvin ulkoistaa kotisivujesi automaattiset päivitykset ja muutostyöt meille.