WordPress-kotisivut hintalaskuri

Yrityksellesi räätälöityjen kotisivujen hinta

Laske yrityksesi tarpeisiin sopivien kotisivujen hinta yllä olevalla kätevällä laskurilla. Hintalaskurissa voit helposti kasata juuri haluamasi suuruisen verkkosivupaketin.

WordPress-kotisivujesi hinta koostuu monesta tekijästä. Kiteytetysti voi sanoa, että keskeisimmät nettisivujen hintaan vaikuttavat seikat ovat sivuston laajuus, ominaisuudet ja sisältö: Mitä enemmän ominaisuuksia ja sisältöä on, sitä hinnakkaammat sivut ovat.

Mitä nettisivut oikein maksavat?

Pienen nettisivupaketin tai yksinkertaisen one page ‑sivun voi saada hyvinkin edullisesti. Nämä voivat olla sopivia ratkaisuja vaikkapa silloin, kun tekstiä ei ole suuria määriä ja sivusto keskittyy vain yhteen tuotteeseen tai palveluun.

Suurin osa yrityksistä tarvitsee kuitenkin laajemmat ja ominaisuuksiltaan kattavammat sivut, mikä taas nostaa nettisivujen hintaa.

Pelkän verkkosivujen hinnan sijaan kannattaakin keskittyä ensisijaisesti siihen, millaiset nettisivut palvelevat juuri sinun yritystäsi parhaiten. Tarvitsetko yrityksellesi kotisivut, joiden tehtävänä on toimia lähinnä käyntikorttina vai onko verkkosivujesi tarkoitus olla tärkein myyntikanavasi?

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka pitkällä tähtäimellä hyvin todennäköisesti tuo yrityksellesi uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi.

Kotisivujen ylläpidon edullinen hinta

Kotisivut voidaan asentaa meidän palvelimillemme tai esimerkiksi asiakkaan olemassa oleville palvelimille. Kotisivujen ylläpidon hinta muodostuu asiakkaan valitsemasta palvelukokonaisuudesta. Jokaiseen uuteen tilaukseen sisältyy ilmainen Let’s Encryptin SSL Sertifikaatti.

Käytämme verkkosivujesi ylläpitoon luotettavia pilvipalvelimia, jotka ovat perinteisiä palvelimia nopeampia. Pilvipalvelimia hyödyntävät sivustot latautuvat kävijöille nopeammin, mikä tekee niistä paljon miellyttävämmät käyttää. Sivujen vierailijat eivät kauaa jaksa odotella latautumista ennen kuin lähtevät turhautuneina pois, joten kotisivujen nopeuteen on syytä panostaa.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi nopeus on valttia myös hakukonenäkyvyydessä: Google arvottaa vikkelästi toimivia verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa.

Mikäli haluat etulyöntiaseman kilpaileviin sivustoihin verrattuna, kannattaa harkita Aseon automaattista nopeusoptimointipalvelua. Aseon tekemä jatkuva nopeusoptimointi pienentää kotisivujesi latausaikoja ja kasvattaa sivustosi tuloksia Googlen hakutuloksissa.

Ilmainen kotisivujen päivitys

verkkosivuston-paivittaminen-helpot-kotisivut

Kotisivujen päivitys onnistuu helposti ja ilmaiseksi omilla tunnuksilla WordPressin Gutenberg-rakentajan kautta. Tutustu alustaan tarkemmin tästä.

Kotisivujesi säännöllinen tekninen päivittäminenkin on tärkeää, sillä esimerkiksi WordPressin lisäosat ja teemat kehittyvät jatkuvasti. Pitämällä sivustosi teknisesti ajan tasalla voit välttää monia ongelmatilanteita.

Sivuston lisäosien päivittäminen manuaalisesti ja erilaisten muutosten tekeminen voi kuitenkin olla aikaa vievää puuhaa. Jos haluat mieluummin keskittyä omaan työhösi, voit hyvin ulkoistaa kotisivujesi päivitykset ja muutostyöt meille.

Leo Sävel

CEO, PARTNER