Helpotkotisivut

Laske kotisivujen hinta yrityksellesi

Hei! Mahtavaa, että nettisivujen hinnan laskeminen kiinnostaa.

Tarjoamme huippulaatua järkevään hintaan. Moni valitseekin meidät juuri kotisivujen hyvän hintalaatu-suhteen ansiosta.

PS. lähetä yhteystietosi meille eteenpäin, niin tehdään vielä pitävä tarjous.

Yritykselle kotisivut hinta.

Laske kotisivujesi hinta!

* Huom. Kaikkien ylläpitopakettien ensimmäinen vuosi nyt puoleen hintaan!

€ / kk

* Huom. Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %.
Lomakkeen täyttäminen ja tarjouspyyntö eivät sido sinua mihinkään.


Jätä yhteystietosi, niin saat pitävän tarjouksen!

Laske yrityksesi tarpeisiin sopivien nettisivujen hinta alla olevalla kotisivujen hintalaskurilla. Näin pyydät helposti tarjouksen sinulle sopivasta verkkosivupaketista.

google

Todella hyvää ja ammattitaitoista työtä ja palvelua. Kaikki hoitui nopeasti, vaivattomasti ja saimme juuri sellaiset kotisivut kuin olimme toivoneet.

google

Suosittelen, osaamista pintaa syvemmältä!

google

Sain ammattitaidolla firman sivut alkumetreiltä valmiiksi asti. Projektissa oli mukana muutama alan rautainen ammattilainen. Näiltä saa enemmän mitä odottaa. Tilasin firmalleni logon ja sivut, joihin olen todella tyytyväinen. Valitsin tämän firman, jotta saan jatkossakin tukea ja sisältöä sivuilleni heidän avulla.

google

Loistavaa palvelua. Erittäin ammattitaitoiset sivujen tekijät ja lopputulos oli aivan loistava. Voin suositella lämmöllä.

facebook
Recommends

Tilasin Helpotkotisivut.fi:ltä uudet nettisivut yritykselleni FullFocus Coaching Oy, sillä vanhat itse tehdyt kaipasivat kovasti päivittämistä. Lisäksi, itsellä ei riitä aika eikä osaaminen kotisivujen ylläpitotyöhön, joten mielelläni annoin sen ammattilaisten hoidettavaksi. Myyntitarjouksessa huomioitiin hyvin tarpeeni, eikä yritetty myydä mitään minulle turhia lisäpalveluita. Myyntipalvelu vastasi viesteihini nopeasti, joten koin olevani hyvissä käsissä heti alusta alkaen. Verkkosivujen toteuttamisen lisäksi tarjoukseen kuului logon suunnittelu, ja olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen päivitettyyn logooni, joka sekin tehtiin täysin toiveitani kuunnellen, kuten kotisivutkin. Erityisesti pidän Helpotkotisivut.fi toiminnassa juuri siitä, että asiakasta kuunnellaan, ja yhdessä mietitään, mikä on paras ratkaisu. Koen saavani rahoilleni vastinetta, ja toisaalta en koe maksavani turhasta. Kotisivupohjana käytetty WordPress on helppokäyttöinen ja täältä saa myös apua sen käyttöön, kädestä pitäen. Aina on voinut kysyä mitä vaan, mikä mieltä askarruttaa, ja vastaus on tullut nopeastikin. Lisäksi Helpotkotisivut.fi hoitaa Google-mainonnan ylläpitoa ja tarvittaessa saisin apua sisällöntuottoonkin, joskin sen haluan pitää pääasiassa omissa käsissäni. Sivut ovat toimivat ja hakukoneoptimoidut ja sähköpostipalvelutkin toimivat moitteettomasti. Olen tosi tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella näitä palveluja muillekin! Tiedän, ettei tarvitse yksin pähkäillä näitä asioita, jotka eivät kuulu omaan osaamisrepertuaariini. 🙂

google

Tilasin Helpotkotisivut.fi:ltä uudet nettisivut yritykselleni, sillä vanhat itse tehdyt kaipasivat kovasti päivittämistä. Lisäksi, itsellä ei riitä aika eikä osaaminen kotisivujen ylläpitotyöhön, joten mielelläni annoin sen ammattilaisten hoidettavaksi. Myyntitarjouksessa huomioitiin hyvin tarpeeni, eikä yritetty myydä mitään minulle turhia lisäpalveluita. Myyntipalvelu vastasi viesteihini nopeasti, joten koin olevani hyvissä käsissä heti alusta alkaen. Verkkosivujen toteuttamisen lisäksi tarjoukseen kuului logon suunnittelu, ja olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen päivitettyyn logooni, joka sekin tehtiin täysin toiveitani kuunnellen, kuten kotisivutkin. Erityisesti pidän Helpotkotisivut.fi toiminnassa juuri siitä, että asiakasta kuunnellaan, ja yhdessä mietitään, mikä on paras ratkaisu. Koen saavani rahoilleni vastinetta, ja toisaalta en koe maksavani turhasta. Kotisivupohjana käytetty WordPress on helppokäyttöinen ja täältä saa myös apua sen käyttöön, kädestä pitäen. Aina on voinut kysyä mitä vaan, mikä mieltä askarruttaa, ja vastaus on tullut nopeastikin. Lisäksi Helpotkotisivut.fi hoitaa Google-mainonnan ylläpitoa ja tarvittaessa saisin apua sisällöntuottoonkin, joskin sen haluan pitää pääasiassa omissa käsissäni. Sivut ovat toimivat ja hakukoneoptimoidut ja sähköpostipalvelutkin toimivat moitteettomasti. Olen tosi tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella näitä palveluja muillekin!

facebook
Recommends

Näppärä tapa ja ketterät tekijät toteuttamaa kotisivut, graafinen ilme ja logot ja koko paketti. Suosittelen.

google

Helppo yhteistyökumppani, joka toteutti nopeasti ja kustannustehokkaasti ( edullisesti) kotisivut ja graafisen ilmeen ja muut tarvittavat yksityiskohdat. Sain myös hyviä vinkkejä ja linkkejä.

google

Loistavat kotisivut ja domain. Lisäksi asiantunteva logon suunnittelu sekä graafinen suunnittelu että sisällöntuotanto.

google

Asiakaspalvelu oli selkeää ja ammattimaista!

google

Ammattitaitoista Porukkaa ja mahtavaa palvelua. Selkeät kotisivut ja logo suunnittelu. Aina saanut apua tarvittaessa. Vahva suositus.!

facebook
Recommends

Helpotkotisivut.fi rakensi yrityksellemme Sofian Marjoille mahtavat nettisivut ja toimivan verkkokaupan. Alusta alkaen projektiamme on kuunneltu tarkalla korvalla. Vasta alkutekijöissään olevia ideoitamme jalostettiin asiantuntevasti konkreettisiksi toteutuksiksi, ja meille tarjottiin paljon tietoa ja apua omien materiaaliemme työstämiseen sopiviksi sivuja varten. Epäröimme vielä keväällä nettisivujen ulkoistamista, mutta Leon kanssa jutellessa ensitapaamisessa varmistuimme siitä että tämä on sellainen sijoitus firmalle josta emme voi kieltäytyä. Osaavat tyypit, joilla valtava portfolio upeista sivutoteutuksista, mitä muuta sitä tarvitsee? Verkkokauppamme toteutus ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä tarpeidemme vuoksi, mutta kärsivällisyydellä ja ystävällisellä palvelulla Michael rakensi verkkokauppaamme askel askeleelta sellaiseksi kuin toivoimme. Vaikeisiinkin ongelmiin keksittiin ratkaisut ja saimme jatkuvasti nopeaa ja osaavaa tukea kysymyksiimme. Myönnän, että jopa häpeilin kysellä niin monia asioita, mutta Michael suhtautui kaikkiin kysymyksiin ammattitaidolla ja lempeydellä. Michael myös opasti meitä nettisivujen käyttöön niin, että emme jää meille uuden Wordpress-pohjan kanssa aivan uunoina seisomaan, vaan osaamme sujuvasti itse muuttaa tarvittavia asioita sivuilta. Ajatus hankalan näköisen Wordpressin hoitamisesta itse hirvitti, mutta teidän avullanne huoli osoittautui turhaksi. Saimme myös Sofian Marjojen logon Marjutilta, johon olemme todella tyytyväisiä. Marjut auttoi ideoimaan selkeän ja monessa paikassa toimivan logon. Ammattimaisen ja ystävällisen graafikon tuki oli äärimmäisen tärkeää nuorelle yritykselle, jolla logoa ei vielä ollut ja ideoitakin vähän hajanaisesti. Logoa hiottiin juuri toiveidemme mukaan, ja olemme varsin onnellisia toteutuksesta. Kiitos helpotkotisivut.fi, ilman teitä emme olisi voineet mitenkään kasvattaa yritystämme tänä vuonna sellaiseksi kuin nyt voimme. Teidän kanssa tuntui että tyhmiä kysymyksiä ei ole, ja pystyimme aina luottamaan siihen että autatte meitä tielle tulevissa ongelmissa. Teitä suosittelemme taatusti kaikille nettisivuja kaipaaville, ja pyydämme varmasti osaavaa apuanne jatkossakin kun tarvitsemme apua nettisivujemme kanssa. Suurin kiitoksin ja halauksin Sofia & Sofian Marjat

google

Yhteistyö Helpotkotisivut.fi kanssa sujunut hienosti jo vuosien ajan!

facebook
Recommends

Nimensä mukaisesti helpot kotisivut! Kiitos yhteistyöstä Leo ja Michael! 🙂 Jonne Anttila, eAccounting Finland Oy

google

Sivut olivat juuri sellaiset kun halusimme, paitsi vähän paremmat.

facebook
Recommends

Helpotkotisivut on rakentanut kolme verkkosivustoa yrityksellemme (Eltete). Kaikki projektit toimitettiin samalla korkealaadukkaalla tavalla: nopeat vastaukset, loistava ja ystävällinen palvelu, erinomaiset ammattilaiset, mahtava tulos 🙂 Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä! 👏

google

Helpotkotisivut on rakentanut kolme verkkosivustoa yrityksellemme. Kaikki projektit toimitettiin samalla korkealaadukkaalla tavalla: nopeat vastaukset, loistava ja ystävällinen palvelu, erinomaiset ammattilaiset, mahtava tulos! Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä!

google

Helpotkotisivut.fi on löytö! He loivat pyynnöstäni sivuston, joka keräsi kehuja sekä käyttäjiltä että alan asiantuntijoilta. Matkan varrella tulleisiin kysymyksiin ja korjauspyyntöihin sain vastaukset usein jo saman työpäivän aikana. Yrittäjyys on tänäkin aikana epävarmaa hommaa ja siinä laadukkailla & luotettavilla yhteistyökumppaneilla on ratkaiseva merkitys. Tätä palvelua voin vilpittömästi suositella!

facebook
Recommends

Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta ja nopeasta toimituksesta! 🙂 Sain tarpeisiini sopivat kotisivut nopeasti ja helposti.. Leo myynnistä räätälöi tarpeisiini sopivan diilin ja Michael hoiti asennuksen laadukkaasti!

facebook
Recommends

Hyvä palvelu ja todella nopeaa ja laadukasta työtä! Pedapuu kiittää 🙏

google

Hyvää ja asiantuntevaa palvelua, vahva suositus!

facebook
Recommends

Kaikki toiminut mahtavasti! Pitkäpinnaisia tyyppejä, kun jaksavat vastailla tyhmiinkin kysymyksiin ja aina auttavat <3 Erityiskiitos Robinille!

google

5/5

google

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Monen vuoden yhteistyön perusteella uskallan suositella! - Euronic Oy Domainkeskus

google

Erittäin tyytyväinen palveluun

facebook
Recommends

On kyllä erittäin helppo suositella. Ongelmat ratkaistaan reaaliajassa loistavan asiakaspalvelun kera. Kaverit toteuttivat Uskalla Auttaa Koulutuspalveluille yksinkertaisesti päivitettävät sivut hyvillä ohjeilla, ei ole tarvinnut katua valintaa. Kiitos.

google

Joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua!

facebook
Recommends

Helppo asioida ja todella ystävällistä palvelua!!

google

Loistavaa palvelua. Logon suunnittelu oli ammattitaitoista ja sain kauniin logon, kiitos! Kotisivut myös todella hyvät ja minun näköiset. Kiitos paljon, suosittelen tätä tiimiä muillekkin. MIND BODY YOGA

google

ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu.

facebook
Recommends

Jouhevaa asiakaspalvelua, sekä hyvää visuaallista ilmettä nettisivujen toteutuksessa (Y) katso vaikka itse MEOL-Metsäalan Opiskelijoiden sivuilta!

google

Hyvä visuaalinen ilme, sekä toimiva asiakaspalvelu

google

Saatiin viimeisenpäällä kotisivut ja halvalla

google

Helpoilta kotisivuilta saa aina erinomaista palvelua! Kiitos jälleen!

google

Nopea ja joustava! Huomioivat asiakkaan toiveet vaikka ne olisi huonoja, silti jyräämättä asiakkaan yli.

facebook
Recommends

Sain tyylikkäät toiveideni mukaiset kotisivut

facebook
Recommends

He kuuntelivat asiakastarpeet ja sivuja muokattiin, kunnnes olin tyytyväinen

google

Kotisivujen teossa kuunneltiin hyvin käyttäjän tarpeita ja niitä muokattiin niin kauan, että olivat hyvät

facebook
Recommends

Palvelu oli tehokasta ja ammattitaitoista. Apua sai nopeasti ja asiat selitettiin niin että kotisivujen muokkaaminen onnistui ongelmitta. Olen todella tyytyväinen että valitsin Helpotkotisivut. Kotisivuistani tuli todella mieleiset 🙂

google

Kotisivut valmistuivat nopeasti ja asiat käytiin yhdessä läpi selkeästi. Apua sai nopeasti ja aina kun sitä tarvitsi. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen,ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua 🙂

facebook
Recommends

Oli mukavaa asioida kanssanne. Verkkosivutkin ovat juuri meidän tarpeeseen.

google

Homma toimi, sain mieleiset sivut! Pienillä omilla ideoilla tuli tosi hyvät.

facebook
Recommends

Lunastivat nimensä tehdessään sivujani. Vastasivat nopeasti kysymyksiini ja hienot ratkaisut. Helppo asioida heidän kanssaan. Asiantuntevaa porukkaa. Hieno lopputulos.

google

Erittäin helppoa yhteistyötä graafikkojen ja sivurakentajien kanssa. Nopeat vastaukset kysymyksiin ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Hieno lopputulos.

facebook
Recommends

Kiitos erittäin hyvästä,aktiivisesta ja asiakas lähtöisestä työstä.Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin kotisivuihimme.👍😂

google

Kotisivujen teko sujui hyvin ja olivat heti yhteydessä ,kun jokkin asia vaati meiltä tarkennusta.Sivuista tuli mielestämme onnistuneet.Saivat vielä vapaat kädet suunnitella logon johon olemme erittäin tyytyväisiä👍😂

google

Kiitos helpotkotisivut, palvelu oli joustavaa ja hyvää. Sain työstää kotisivuja ja logoa aina kun oma aikani sen salli, kukaan ei hoputtanut, kiitos siitä. Kuvien ja varsinkin tekstien miettiminen oli itselle hieman vaikeaa, mutta helpotkotisivut kun niitä työsti, lopputulos kaikkineen oli mielestäni mainio ja minun näköinen

google

Hyvä ja luotettava palveluntarjoaja. Nopeaa toimintaa... Suosittelen!

google

Helpotkotisivut toteutti kotisivu-unelmani; logo, sivujen ilme ja toiminta vastasivat toiveitani jopa yli odotusten. Kiitos!

facebook
Recommends

@helpotkotisivut ovat nimensä veroinen palveluntarjoaja, asiakkaan toiveet huomioidaan, mutta niitä myös jalostetaan paremmiksi - itse en ainakaan ymmärtänyt edes toivoa kaikkia "hienouksia". Kiitos!

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.

8 vuoden aikana yli

2400

toteutettua projektia

Ylläpidossa yli

1000

sivustoa

Asiakastyytyväisyys

4,7 / 5

Googlessa

Joka kuukausi yli

20

yrittäjää valitsee meidät

Ollaan saatu Helpoilta kotisivuilta juuri se mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
Jaakko Rikamo
Producer, Refedo

Tuhansia tehtyjä sivustoja.
Tässä vain muutamia esimerkkiprojektejamme.

Koti Vaihtoon LKV

Koti Vaihtoon LKV on moderni kiinteistönvälitysliike, joka tarjoaa nykyaikaisemman ja ketterämmän tavan asunnon myyntiin.

Koti Vaihtoon LKV Oy

Tarvitsetko kotisivut hintaan, joka sopii pienellekin yritykselle?

Hinta-laatusuhteeltaan ”Helpot” on ehdottomia Suomen kärkitekijöitä pk-yritysten WordPress-sivustoissa:

Homma toimii seuraavasti: valitse tuosta yltä hintalaskurista sinulle sopiva kokonaisuus ja jätä yhteystiedot, niin saat pitävän tarjouksen!

Jos et ole varma, mitä kaikkea tarvitset:

niin voit valita myös monipuolisesti eri vaihtoehtoja, joista olisit kiinnostunut. Ammattilaisemme osaa varmasti kartoittaa sopivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Verkkosivupakettiin kuuluu tarvitsemasi määrä alasivua, eikä se rajoitu pelkästään näihin paketteihin. Kuuntelemme ulkoasun suunnittelussa toiveesi, ehdotamme rohkeasti uutta ja toimitat materiaalit (logo, tekstit, kuvat), tai ulkoistat nekin meille. Valmiiden materiaalien avulla rakennamme sinulle tyylikkäät kotisivut, ja KATSO mihin hintaan!

Nettisivujen hinta – alk. 500 € + alv. 24%

Tyylikkäitä nettisivuja, jotka on tehty WordPressin parhaalla Kadence-teemalla et saa todennäköisesti mistään tällä hintalaatu-suhteella. Kauttamme säästät myös Kadencen lisenssikulun ($ 699).

Eikä tässäkään vielä kaikki! Kaikkien ylläpitopakettien ensimmäinen vuosi nyt puoleen hintaan. Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

Säästät yhteensä siis jopa yli 1200 €!

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka usein maksaa myös itsensä takaisin. Etenkin jos näkyvyyteenkin ryhdytään panostamaan.

Kotisivujen mallit

Katso tästä mitkä valmiista malleista miellyttävät eniten silmääsi (klikkaamalla kuvaa pääset demosivulle). Skrollaa sen jälkeen alas lomakkeelle, valitse yksi tai useampi suosikkisi ja jätä yhteystiedot. Voimme katsoa yhdessä myös sinun liiketoiminnallesi sopivan pohjan.

Haluaisin verkkosivut näillä spekseillä!

* Huomioithan, että tarvitset myös domainin eli www-osoitteen sekä web-hotellin eli ylläpitosopimuksen. Saat ne toki myös meiltä. Jutellaan lisää sähköpostitse tai puhelimitse!

Täyttäisitkö vielä yhteystietosi tähän

Mitä kotisivut oikein maksavat?

Kotisivujen hinta ammattilaisen toteuttamana mikroyritykselle (yli 95 % Suomessa toimivista yrityksistä) on usein noin 500 – 5000 €.

Laajempi sivusto monipuolisemmilla ominaisuuksilla voi maksaa helposti 5000 – 15 000 € ja siitä ylöspäin.

Useimpien alan tekijöiden tuntihinta liikkuu 50 – 100 € välillä riippuen henkilön tai tiimin kokemuksesta sekä taidoista.

Vaikka nämä em. luvut kattavatkin suurimman osan suomalaisista yrityksistä ja niiden tarpeista, niin isommille yrityksille sivustoja toteuttavien tekijöiden hinnat lähtevät usein vasta 15 000 eurosta ylöspäin.

Pienen kotisivupaketin tai yksinkertaisen one page ‑sivun voi saada hyvinkin edullisesti (500 €). Nämä voivat olla sopivia ratkaisuja vaikkapa silloin, kun tekstiä ei ole suuria määriä ja sivusto keskittyy vain yhden tuotteen tai palvelun myyntiin.

Suurin osa yrityksistä tarvitsee kuitenkin laajemmat ja ominaisuuksiltaan kattavammat sivut, mikä taas nostaa kotisivujen hintaa.

Pelkän nettisivujen hinnan sijaan kannattaakin keskittyä ensisijaisesti siihen, millainen sivusto palvelee juuri sinun yrityksesi tilannetta parhaiten. Tarvitsetko yrityksellesi kotisivut, joiden tehtävänä on toimia lähinnä käyntikorttina vai onko niiden tarkoitus olla tärkein myyntikanavasi?

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka pidemmällä tähtäimellä hyvin todennäköisesti tuo yrityksellesi uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi.

Näistä asioista WordPress-kotisivujen hinta muodostuu

Sivuston laajuus

Jos sivustolle tarvitaan paljon alasivuja, vaikuttaa se kotisivujen hintaan. Kuten myös teksti- ja kuvasisällön määrä. Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän sisällön asetteluun kuluu aikaa.

Löytyvätkö kuvat valmiina?

Suosittelemme kuvien ottamista varten aina kunnon valokuvausvälineitä tai mielellään ammattivalokuvaajaa. Sopivat kuvat voidaan etsiä myös kuvapankista.

Löytyykö logo valmiina?

Tarvitaanko myös logosuunnittelu? Logo tulisi olla mielellään vektorimuodossa, mutta esim. hyvälaatuiset png- tai pdf ‑tiedostot käyvät myös.

Tarvitaanko erilaisia graafisia elementtejä?

Jos tarvitaan, kuinka paljon? Ilme voi koostua myös pelkästään logosta, kuva- ja tekstisisällöstä sekä taustaväreistä.

Leiskan (layoutin) haastavuus

Usein etusivulle sekä yhteystietoihin tehdään omat leiskat ja muille alasivuille oma yhteinen leiska, joka toistuu kaikilla alasivuilla.

Kotisivujen ylläpidon edullinen hinta

Kotisivut voidaan asentaa meidän palvelimillemme tai esimerkiksi asiakkaan olemassa oleville palvelimille. Kotisivujen ylläpidon hinta muodostuu asiakkaan valitsemasta palvelukokonaisuudesta. Meillä jokaiseen uuteen tilaukseen sisältyy ilmainen Let’s Encryptin SSL Sertifikaatti.

Käytämme verkkosivujesi ylläpitoon luotettavia pilvipalvelimia, jotka ovat perinteisiä palvelimia nopeampia. Pilvipalvelimia hyödyntävät sivustot latautuvat kävijöille nopeammin, mikä tekee niistä paljon miellyttävämmät käyttää. Sivujen vierailijat eivät kauaa jaksa odotella latautumista ennen kuin lähtevät turhautuneina pois, joten kotisivujen nopeuteen on syytä panostaa.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi nopeus on valttia myös hakukonenäkyvyydessä: Google arvottaa vikkelästi toimivia verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa.

Mikäli haluat etulyöntiaseman kilpaileviin sivustoihin verrattuna, kannattaa harkita meillä lähes exklusiivisesti myynnissä olevaa Aseon automaattista nopeusoptimointipalvelua. Aseon tekemä jatkuva nopeusoptimointi pienentää kotisivujesi latausaikoja ja parantaa sivustosi ranking-sijoituksia Googlen hakutuloksissa.

Ilmainen kotisivujen päivitys

Kotisivujen päivitys onnistuu helposti ja ilmaiseksi omilla tunnuksilla WordPressin hallintapaneelin kautta.

Kotisivujesi säännöllinen tekninen päivittäminenkin on tärkeää, sillä esimerkiksi WordPressin lisäosat ja teemat kehittyvät jatkuvasti. Pitämällä sivustosi teknisesti ajan tasalla voit välttää monia ongelmatilanteita.

Sivuston lisäosien päivittäminen manuaalisesti ja erilaisten muutosten tekeminen voi kuitenkin olla aikaa vievää puuhaa. Jos haluat mieluummin keskittyä omaan työhösi, voit hyvin ulkoistaa kotisivujesi automaattiset päivitykset ja muutostyöt meille.

Näin rakennamme laadukkaat kotisivut järkevään hintaan yrityksellesi.

  • Nettisivut hintaan, joka sopii budjettiisi
  • Sisällöntuottaja kirjoittaa sivuille myyvät tekstit puolestasi tai oikolukee sinun tekstisi.
  • Graafikko suunnittelee brändisi mukaisen houkuttelevan visuaalisen ilmeen sivuillesi.
  • Sivusto rakennetaan WordPress-alustalle ja pääset testaamaan sitä ennen julkaisua.
  • Saat meiltä tarvittavan avun ja tuen sivuston ylläpitoon myös jatkossa.
  • Näkyvyys voidaan varmistaa hakukoneoptimoinnilla ja -mainonnalla.

Jätä yhteydenottopyyntö!