Laske kotisivujen hinta yrityksellesi

Hei! Mahtavaa, että nettisivujen hinnan laskeminen kiinnostaa.

Tarjoamme huippulaatua järkevään hintaan. Moni valitseekin meidät juuri kotisivujen hyvän hintalaatu-suhteen ansiosta.

Lähetä yhteystietosi, niin lasketaan toiveidenne pohjalta pitävä tarjous.

Laske kotisivujesi hinta!

Löydät hinta-arvion kenttien alta.

Two columns
Vertical
Horizontal

Kotisivut yritykselle hintalaskuri

Hinta-arvio

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Kiitos hintalaskurin täytöstä

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian
Lähettäjä: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Laske yrityksesi tarpeisiin sopivien nettisivujen hinta. Oheisella kotisivujen hintalaskurilla pyydät helposti tarjouksen sinulle sopivasta verkkosivupaketista.

google

Helpot Kotisivut toteutti alkavan yrityksen kotisivut nopeasti, edullisesti ja ammattimaisesti. Myös domainien siirrot ja varauksen, shköpostien avaamiset, logon suunnittelu, fonttien valinta sekä toivotut kuvitukset onnistuivat verkkosivujen luomisen ohessa. Meillä oli käytössämme kolmen hengen asiantuntemus ja ilman välissä hääräävää projektipäällikköä, joka teki yhteistyöstä suoraa ja tehokasta. Suosittelen Helppoja Kotisivuja ja Aria, Marjutia ja Sohvia kenelle vain toimintaansa aloittelevalle yrittäjälle tai sivujensa uusimista harkitsevalle.

google

Todella hyvää ja ammattitaitoista työtä ja palvelua. Kaikki hoitui nopeasti, vaivattomasti ja saimme juuri sellaiset kotisivut kuin olimme toivoneet.

google

Suosittelen, osaamista pintaa syvemmältä!

google

Sain ammattitaidolla firman sivut alkumetreiltä valmiiksi asti. Projektissa oli mukana muutama alan rautainen ammattilainen. Näiltä saa enemmän mitä odottaa. Tilasin firmalleni logon ja sivut, joihin olen todella tyytyväinen. Valitsin tämän firman, jotta saan jatkossakin tukea ja sisältöä sivuilleni heidän avulla.

google

Loistavaa palvelua. Erittäin ammattitaitoiset sivujen tekijät ja lopputulos oli aivan loistava. Voin suositella lämmöllä.

google

Tilasin Helpotkotisivut.fi:ltä uudet nettisivut yritykselleni, sillä vanhat itse tehdyt kaipasivat kovasti päivittämistä. Lisäksi, itsellä ei riitä aika eikä osaaminen kotisivujen ylläpitotyöhön, joten mielelläni annoin sen ammattilaisten hoidettavaksi. Myyntitarjouksessa huomioitiin hyvin tarpeeni, eikä yritetty myydä mitään minulle turhia lisäpalveluita. Myyntipalvelu vastasi viesteihini nopeasti, joten koin olevani hyvissä käsissä heti alusta alkaen. Verkkosivujen toteuttamisen lisäksi tarjoukseen kuului logon suunnittelu, ja olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen päivitettyyn logooni, joka sekin tehtiin täysin toiveitani kuunnellen, kuten kotisivutkin. Erityisesti pidän Helpotkotisivut.fi toiminnassa juuri siitä, että asiakasta kuunnellaan, ja yhdessä mietitään, mikä on paras ratkaisu. Koen saavani rahoilleni vastinetta, ja toisaalta en koe maksavani turhasta. Kotisivupohjana käytetty WordPress on helppokäyttöinen ja täältä saa myös apua sen käyttöön, kädestä pitäen. Aina on voinut kysyä mitä vaan, mikä mieltä askarruttaa, ja vastaus on tullut nopeastikin. Lisäksi Helpotkotisivut.fi hoitaa Google-mainonnan ylläpitoa ja tarvittaessa saisin apua sisällöntuottoonkin, joskin sen haluan pitää pääasiassa omissa käsissäni. Sivut ovat toimivat ja hakukoneoptimoidut ja sähköpostipalvelutkin toimivat moitteettomasti. Olen tosi tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella näitä palveluja muillekin!

google

Helppo yhteistyökumppani, joka toteutti nopeasti ja kustannustehokkaasti ( edullisesti) kotisivut ja graafisen ilmeen ja muut tarvittavat yksityiskohdat. Sain myös hyviä vinkkejä ja linkkejä.

google

Loistavat kotisivut ja domain. Lisäksi asiantunteva logon suunnittelu sekä graafinen suunnittelu että sisällöntuotanto.

google

Asiakaspalvelu oli selkeää ja ammattimaista!

google

Ammattitaitoista Porukkaa ja mahtavaa palvelua. Selkeät kotisivut ja logo suunnittelu. Aina saanut apua tarvittaessa. Vahva suositus.!

google

Yhteistyö Helpotkotisivut.fi kanssa sujunut hienosti jo vuosien ajan!

google

Sivut olivat juuri sellaiset kun halusimme, paitsi vähän paremmat.

google

Helpotkotisivut on rakentanut kolme verkkosivustoa yrityksellemme. Kaikki projektit toimitettiin samalla korkealaadukkaalla tavalla: nopeat vastaukset, loistava ja ystävällinen palvelu, erinomaiset ammattilaiset, mahtava tulos! Odotamme innolla seuraavia projekteja yhdessä!

google

Helpotkotisivut.fi on löytö! He loivat pyynnöstäni sivuston, joka keräsi kehuja sekä käyttäjiltä että alan asiantuntijoilta. Matkan varrella tulleisiin kysymyksiin ja korjauspyyntöihin sain vastaukset usein jo saman työpäivän aikana. Yrittäjyys on tänäkin aikana epävarmaa hommaa ja siinä laadukkailla & luotettavilla yhteistyökumppaneilla on ratkaiseva merkitys. Tätä palvelua voin vilpittömästi suositella!

google

Hyvää ja asiantuntevaa palvelua, vahva suositus!

google

5/5

google

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Monen vuoden yhteistyön perusteella uskallan suositella! - Euronic Oy Domainkeskus

google

Erittäin tyytyväinen palveluun

google

Joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua!

google

Loistavaa palvelua. Logon suunnittelu oli ammattitaitoista ja sain kauniin logon, kiitos! Kotisivut myös todella hyvät ja minun näköiset. Kiitos paljon, suosittelen tätä tiimiä muillekkin. MIND BODY YOGA

google

ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu.

google

Hyvä visuaalinen ilme, sekä toimiva asiakaspalvelu

google

Saatiin viimeisenpäällä kotisivut ja halvalla

google

Helpoilta kotisivuilta saa aina erinomaista palvelua! Kiitos jälleen!

google

Nopea ja joustava! Huomioivat asiakkaan toiveet vaikka ne olisi huonoja, silti jyräämättä asiakkaan yli.

google

Kotisivujen teossa kuunneltiin hyvin käyttäjän tarpeita ja niitä muokattiin niin kauan, että olivat hyvät

google

Kotisivut valmistuivat nopeasti ja asiat käytiin yhdessä läpi selkeästi. Apua sai nopeasti ja aina kun sitä tarvitsi. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen,ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua 🙂

google

Homma toimi, sain mieleiset sivut! Pienillä omilla ideoilla tuli tosi hyvät.

google

Erittäin helppoa yhteistyötä graafikkojen ja sivurakentajien kanssa. Nopeat vastaukset kysymyksiin ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Hieno lopputulos.

google

Kotisivujen teko sujui hyvin ja olivat heti yhteydessä ,kun jokkin asia vaati meiltä tarkennusta.Sivuista tuli mielestämme onnistuneet.Saivat vielä vapaat kädet suunnitella logon johon olemme erittäin tyytyväisiä👍😂

google

Kiitos helpotkotisivut, palvelu oli joustavaa ja hyvää. Sain työstää kotisivuja ja logoa aina kun oma aikani sen salli, kukaan ei hoputtanut, kiitos siitä. Kuvien ja varsinkin tekstien miettiminen oli itselle hieman vaikeaa, mutta helpotkotisivut kun niitä työsti, lopputulos kaikkineen oli mielestäni mainio ja minun näköinen

google

Hyvä ja luotettava palveluntarjoaja. Nopeaa toimintaa... Suosittelen!

google

Helpotkotisivut toteutti kotisivu-unelmani; logo, sivujen ilme ja toiminta vastasivat toiveitani jopa yli odotusten. Kiitos!

google

Helpotkotisivut.fi toteutti aloittavalle yritykselleni hienot verkkosivut ja logon. Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja asiantuntevaa, ja kaikki hoitui ajallaan. Lisäksi tilasimme käyntikortteja ja esitteitä, joista tuli todella tyylikkäät. Hinnoittelu oli läpinäkyvää ja mielestäni edullista laatuun nähden. Lämpimät suositukset ja kiitos yhteistyöstä!

google

Ystävällinen asiakaspalvelu ja tekivät logon ja kotisivut sellaisina kuin oli sovittu. Hinta oli mielestäni edullinen, tuolla hinnalla olen valmis hyväksymään päivän tai parin viivettä kommunikoinnissa. Lisäksi sain Powerpoint pohjan samaan hintaan.

google

Olen ollut Helppojen kotisivujen asiakas n. 3 vuotta ja voi sanoa, että parempaa palvelua saa hakea. Kotisivujen henkilökunta on aina ystävällinen, puheluun tai sähköpostiin vastataan heti ja asiakaspalvelu ja neuvonta on rauhallista ja asiantuntevaa.

google

Nopeaa ja joustavaa palvelua! Kysymyksiin vastataan ystävällisesti ja ripeästi sekä asiantuntevasti. Suosittelen!

google

Helpotkotisivut.fi- tiimi on useita kertoja toteuttanut kotisivujani. Hoitavat homman asiantuntevasti, ovat joustavia ja tuntevat hyvin asiakkaan tarpeen. Kiitokset +++

google

Kotisivut tuli ajallaan silloin kuin pitikin. Logo oli hieno

google

Tosi ystävällinen asiakaspalvelu. Kiitos kauniista kotisivuista! 🙂

google

Sujuvaa palvelua, hyvä lopputulos, kilpailukykyiset hinnat! Suosittelen

google

Olen todella tyytyväinen kotisivuihini. Sain juuri sellaiset kuin halusn ja omalla aikataulullani.

google

Kotisivut syntyi ammattitaidolla. Hyvät ohjeet tuli mukana

google

Homma pelaa kuin ajatus. Vastaukset tulee nopeasti ja muutostoiveet toteutetaan rivakasti. Suosittelen.

google

Ammatitaitoista ja osaavaa porukkaa. Aloittavana yrittäjänä arvostan sitä, että asiakkaana minua palveltiin joustavasti ja asiallisesti ensimmäisestä yhteydenotosta valmiisiin sivuihin asti ja apua saa edelleen nopeasti jos ongelmia ilmenee. Sivut toteutettiin toiveiden mukaisesti ja ohjeistus käyttöönottoon oli erinomainen. Suosittelen!

google

Aloittavana yrittäjänä olen erittäin tyytyväinen yhteydenpitoon; mitään ei tuputettu eikä tyrkytetty, palvelu ystävällistä. Tuotteista kerrottiin reilusti ja annettiin itselle aikaa harkita asioita rauhassa. Ei ollut mitään "puliveivauksen" tuntua koko aikana. Sivut olivat kerralla onnistuneet ja mieluisat, pienet muutokset tehtiin sovitusti ja viesteihin vastattiin tai soitettiin takaisin. Voin suositella Helpotkotivut -palvelua.

google

Hei! Olen tosi tyytyväinen Helpot kotisivut palvelusta. Helpot kotisivut tee hyvä, laatu, ystävällinen ja kaunis työ. Olen kiitollinen teille Helpot Kotisivut! 🙂

google

Todella hyvää asiakaspalvelua! Sivut ovat erinomaiset ja laadukkaan näköiset! Huipputiimi!

google

Sujuvaa yhteistyötä mm. korjaukset/muutokset tehtiin nopeasti. . Joustavaa toimintaa. Suosittelen.

google

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus onnistui kotisivu tiimin kanssa loistavasti,he saivat tehtyä aivan loistavat kotisivut suuret kiitokset heille!!

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme.

8 vuoden aikana yli

2400

toteutettua projektia

Ylläpidossa yli

1000

sivustoa

Asiakastyytyväisyys

4,7 / 5

Googlessa

Joka kuukausi yli

20

yrittäjää valitsee meidät

Ollaan saatu Helpoilta kotisivuilta juuri se mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
Jaakko Rikamo
Producer, Refedo

Tarvitsetko kotisivut hintaan, joka sopii pienellekin yritykselle?

Hinta-laatusuhteeltaan ”Helpot” on ehdottomia Suomen kärkitekijöitä pk-yritysten WordPress-sivustoissa:

Homma toimii seuraavasti: valitse tuosta yltä hintalaskurista sinulle sopiva kokonaisuus ja jätä yhteystiedot, niin saat pitävän tarjouksen!

Jos et ole varma, mitä kaikkea tarvitset:

niin voit valita myös monipuolisesti eri vaihtoehtoja, joista olisit kiinnostunut. Ammattilaisemme osaa varmasti kartoittaa sopivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Verkkosivupakettiin kuuluu tarvitsemasi määrä alasivua, eikä se rajoitu pelkästään näihin paketteihin. Kuuntelemme ulkoasun suunnittelussa toiveesi, ehdotamme rohkeasti uutta ja toimitat materiaalit (logo, tekstit, kuvat), tai ulkoistat nekin meille. Valmiiden materiaalien avulla rakennamme sinulle tyylikkäät kotisivut, ja KATSO mihin hintaan!

Nettisivujen hinta – alk. 500 € + alv. 24%

Tyylikkäitä nettisivuja, jotka on tehty WordPressin parhaalla Kadence-teemalla et saa todennäköisesti mistään tällä hintalaatu-suhteella. Kauttamme säästät myös Kadencen lisenssikulun ($ 699).

Eikä tässäkään vielä kaikki! Kaikkien ylläpitopakettien ensimmäinen vuosi nyt puoleen hintaan. Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

Säästät yhteensä siis jopa yli 1200 €!

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka usein maksaa myös itsensä takaisin. Etenkin jos näkyvyyteenkin ryhdytään panostamaan.

Mitä kotisivut oikein maksavat?

Kotisivujen hinta ammattilaisen toteuttamana mikroyritykselle (yli 95 % Suomessa toimivista yrityksistä) on usein noin 500 – 5000 €.

Laajempi sivusto monipuolisemmilla ominaisuuksilla voi maksaa helposti 5000 – 15 000 € ja siitä ylöspäin.

Useimpien alan tekijöiden tuntihinta liikkuu 50 – 100 € välillä riippuen henkilön tai tiimin kokemuksesta sekä taidoista.

Vaikka nämä em. luvut kattavatkin suurimman osan suomalaisista yrityksistä ja niiden tarpeista, niin isommille yrityksille sivustoja toteuttavien tekijöiden hinnat lähtevät usein vasta 15 000 eurosta ylöspäin.

Pienen kotisivupaketin tai yksinkertaisen one page ‑sivun voi saada hyvinkin edullisesti (500 €). Nämä voivat olla sopivia ratkaisuja vaikkapa silloin, kun tekstiä ei ole suuria määriä ja sivusto keskittyy vain yhden tuotteen tai palvelun myyntiin.

Suurin osa yrityksistä tarvitsee kuitenkin laajemmat ja ominaisuuksiltaan kattavammat sivut, mikä taas nostaa kotisivujen hintaa.

Pelkän nettisivujen hinnan sijaan kannattaakin keskittyä ensisijaisesti siihen, millainen sivusto palvelee juuri sinun yrityksesi tilannetta parhaiten. Tarvitsetko yrityksellesi kotisivut, joiden tehtävänä on toimia lähinnä käyntikorttina vai onko niiden tarkoitus olla tärkein myyntikanavasi?

Laadukkaat kotisivut ovat kannattava investointi, joka pidemmällä tähtäimellä hyvin todennäköisesti tuo yrityksellesi uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi.

Näistä asioista WordPress-kotisivujen hinta muodostuu

Sivuston laajuus

Jos sivustolle tarvitaan paljon alasivuja, vaikuttaa se kotisivujen hintaan. Kuten myös teksti- ja kuvasisällön määrä. Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän sisällön asetteluun kuluu aikaa.

Löytyvätkö kuvat valmiina?

Suosittelemme kuvien ottamista varten aina kunnon valokuvausvälineitä tai mielellään ammattivalokuvaajaa. Sopivat kuvat voidaan etsiä myös kuvapankista.

Löytyykö logo valmiina?

Tarvitaanko myös logosuunnittelu? Logo tulisi olla mielellään vektorimuodossa, mutta esim. hyvälaatuiset png- tai pdf ‑tiedostot käyvät myös.

Tarvitaanko erilaisia graafisia elementtejä?

Jos tarvitaan, kuinka paljon? Ilme voi koostua myös pelkästään logosta, kuva- ja tekstisisällöstä sekä taustaväreistä.

Leiskan (layoutin) haastavuus

Usein etusivulle sekä yhteystietoihin tehdään omat leiskat ja muille alasivuille oma yhteinen leiska, joka toistuu kaikilla alasivuilla.

Kotisivujen ylläpidon edullinen hinta

Kotisivut voidaan asentaa meidän palvelimillemme tai esimerkiksi asiakkaan olemassa oleville palvelimille. Kotisivujen ylläpidon hinta muodostuu asiakkaan valitsemasta palvelukokonaisuudesta. Meillä jokaiseen uuteen tilaukseen sisältyy ilmainen Let’s Encryptin SSL Sertifikaatti.

Käytämme verkkosivujesi ylläpitoon luotettavia pilvipalvelimia, jotka ovat perinteisiä palvelimia nopeampia. Pilvipalvelimia hyödyntävät sivustot latautuvat kävijöille nopeammin, mikä tekee niistä paljon miellyttävämmät käyttää. Sivujen vierailijat eivät kauaa jaksa odotella latautumista ennen kuin lähtevät turhautuneina pois, joten kotisivujen nopeuteen on syytä panostaa.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi nopeus on valttia myös hakukonenäkyvyydessä: Google arvottaa vikkelästi toimivia verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa.

Mikäli haluat etulyöntiaseman kilpaileviin sivustoihin verrattuna, kannattaa harkita meillä lähes exklusiivisesti myynnissä olevaa Aseon automaattista nopeusoptimointipalvelua. Aseon tekemä jatkuva nopeusoptimointi pienentää kotisivujesi latausaikoja ja parantaa sivustosi ranking-sijoituksia Googlen hakutuloksissa.

Ilmainen kotisivujen päivitys

Kotisivujen päivitys onnistuu helposti ja ilmaiseksi omilla tunnuksilla WordPressin hallintapaneelin kautta.

Kotisivujesi säännöllinen tekninen päivittäminenkin on tärkeää, sillä esimerkiksi WordPressin lisäosat ja teemat kehittyvät jatkuvasti. Pitämällä sivustosi teknisesti ajan tasalla voit välttää monia ongelmatilanteita.

Sivuston lisäosien päivittäminen manuaalisesti ja erilaisten muutosten tekeminen voi kuitenkin olla aikaa vievää puuhaa. Jos haluat mieluummin keskittyä omaan työhösi, voit hyvin ulkoistaa kotisivujesi automaattiset päivitykset ja muutostyöt meille.

Näin rakennamme laadukkaat kotisivut järkevään hintaan yrityksellesi.

  • Nettisivut hintaan, joka sopii budjettiisi
  • Sisällöntuottaja kirjoittaa sivuille myyvät tekstit puolestasi tai oikolukee sinun tekstisi.
  • Graafikko suunnittelee brändisi mukaisen houkuttelevan visuaalisen ilmeen sivuillesi.
  • Sivusto rakennetaan WordPress-alustalle ja pääset testaamaan sitä ennen julkaisua.
  • Saat meiltä tarvittavan avun ja tuen sivuston ylläpitoon myös jatkossa.
  • Näkyvyys voidaan varmistaa hakukoneoptimoinnilla ja -mainonnalla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kotisivut hintaskuri ala lomake