Verkkokauppa

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi netissä verkkokaupan avulla?

Rakennetaan yrityksellesi helppokäyttöinen ja nopea verkkokauppa maailman suosituimmalla verkkokauppa-alustalla. WooCommerce on WordPressille kehitetty monipuolinen verkkokauppalisäosa, joka on suunniteltu tekemään kaupankäynnistä superhelppoa!

Palvelusivut ylä

WooCommerce sopii mainiosti niin suurille kuin pienillekin verkkokaupoille – voit myydä siellä satoja erilaisia tuotteita tai palveluita eri kategorioista tai keskittyä vain muutaman tuotteen markkinointiin.

Verkkokauppa

Yrityksellesi kustomoitu design

WooCommercella voimme räätälöidä verkkokauppaasi juuri sinun yrityksesi ilmeeseen sopivan ulkoasun. Ei toista samanlaista! Visuaalisen rakentajan ja teemapohjan ansiosta emme kuitenkaan joudu rakentamaan kauppaasi alusta asti koodaamalla, mikä säästää huomattavasti sekä aikaa että sinun kukkaroasi.

Kaikki yleisimmät maksutavat

Integroimalla verkkokauppaasi Visma Payn saat nopeasti ja turvallisesti käyttöösi kaikki yleisimmät maksutavat ja -painikkeet, jotka tekevät ostamisesta vaivatonta. Heti kun WooCommerce-verkkokauppasi on julkaistu, pääset ohjaamaan sinne kävijäliikennettä ja käymään kauppaa!

Maksutavat
WooCommerce

Integroi varastonhallintaan ja kirjanpitoon

WooCommerceen on saatavilla myös paljon erilaisia integraatiolisäosia, joilla verkkokauppasi voidaan yhdistää muihin järjestelmiin, joita tarvitset liiketoiminnassasi. Voit integroida sen monien varastonhallinta‑, varaus‑, toiminnanohjaus, laskutus- tai kirjanpitojärjestelmien kanssa. Erilaisten lisäosien ansiosta verkkokauppaa on helppo muokata liiketoimintasi kehittyessä.

Näin rakennamme laadukkaan verkkokaupan juuri sinun yrityksellesi.

  • Kartoitetaan yhdessä tavoitteisiisi ja budjettiisi sopiva verkkokauppapaketti.
  • Sisällöntuottaja kirjoittaa sivuillesi myyvät tekstit puolestasi tai oikolukee sinun tekstisi.
  • Graafikko suunnittelee brändisi mukaisen houkuttelevan visuaalisen ilmeen sivuillesi.
  • Verkkokauppasi rakennetaan WordPress-alustalle ja pääset testaamaan sitä ennen julkaisua.
  • Saat meiltä tarvittavan avun ja tuen sivuston ylläpitoon myös jatkossa.
  • Näkyvyys voidaan varmistaa hakukoneoptimoinnilla ja -mainonnalla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelusivut ala