WordPress-kotisivut

Hanki kotisivut maailman suosituimmalla verkkosivualustalla.

Olitpa sitten päivittämässä vanhoja sivujasi tai hankkimassa aivan uudet sivut, monipuolisella WordPressillä rakennamme sinulle sivuston, jolla voit kasvattaa myyntiäsi.

 • Kevyet ja nopeasti latautuvat WordPress-kotisivut yrityksellesi
 • Helppo muokata itse
 • Erinomainen pohja Google-näkyvyydelle
 • Tyylikäs visuaalinen ulkoasu 
 • Google Analytics -kävijäseuranta
 • Responsiivinen ja mobiiliystävällinen sivusto

Jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelusivut ylä

Saat meidän kauttamme enemmän vastinetta rahoillesi, kun koodaamiseen normaalisti kuluva aika voidaan käyttää ulkoasun ja sivujen hiomiseen.

Ollaan saatu Helpoilta kotisivuilta juuri se mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
Jaakko Rikamo
Producer, Refedo

Millaisia rakentamamme WordPress-sivut ovat?

Visuaalisesti houkuttelevat

Toteutamme WordPress-kotisivut, jotka antavat yrityksestäsi asiantuntevan ensivaikutelman. Sivut ovat visuaalisesti houkuttelevat, nykyaikaiset ja selkeät.

Yrityksesi tavoitteisiin räätälöidyt

Rakennamme sivuston aina yrityksen tavoitteiden mukaan, niin toiminnallisuuksien, tekstien kuin ulkoasunkin suhteen. Saat budjettiisi räätälöidyn laadukkaan kotisivukokonaisuuden.

WordPress-kotisivut ovat näyttävät ja tyylikkäät.
WordPress-kotisivut ovat paras valinta pienyrityksille.

Nopeat ja käyttäjäystävälliset

Suunnittelemme verkkosivuston käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi, joka houkuttelee tutustumaan sisältöön tarkemmin ja ohjaa kävijää ostopolulla eteenpäin.

Turvalliset

Rakennamme nettisivut, joiden turvallisuudesta on helppo huolehtia pitämällä WordPress ja sen lisäosat ajan tasalla automaattisten päivitysten ansiosta.

5 syytä valita WordPress-kotisivut

 1. Saat juuri sen näköiset sivut kuin haluat
 2. Saat nettisivut nopeasti ja kustannustehokkaasti
 3. Päivität nettisivuja jatkossa helposti myös itse
 4. Sivut näyttävät hyvältä myös mobiilissa
 5. WordPress-sivut huomioivat hakukoneet

1. Saat juuri sen näköiset sivut kuin haluat

WordPress-sivut voidaan räätälöidä kunkin yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

WordPress taipuu niin laajaksi verkkosivustoksi, blogialustaksi, onepage-sivuksi kuin verkkokaupaksikin. Monipuolisten lisäosien avulla sivustolle voidaan lisätä kaikki yrityksesi tarvitsemat toiminnallisuudet, budjetin karkaamatta käsistä.
WordPress-nettisivujen kokoa ei ole rajoitettu, joten esimerkiksi uusia palvelusivuja voidaan lisätä sitä mukaa, kun yritys kehittyy ja muutoksille tulee tarvetta.

Ulkoasultaan WordPress-kotisivuista voidaan helposti muokata yrityksesi brändiin sopiva yksilöllinen kokonaisuus.

2. Saat nettisivut nopeasti ja kustannustehokkaasti

Tällä hetkellä rakennamme WordPress-sivut sen omalla Gutenberg-lohkoeditorilla sekä Kadence-teemalla, joiden ansiosta sivuja ei tarvitse koodata joka kerta tyhjästä, vaan voimme keskittyä sinulle eniten lisäarvoa tuottaviin asioihin.

Tavallisesti esimerkiksi kymmenen tunnin työbudjetista saattaisi helposti kulua jo yli puolet sivurungon koodaamiseen, eikä sivujen ulkoasun hiomiseen jäisi kovinkaan paljoa aikaa.

Visuaalisen Gutenberg-sivurakentajan ja Kadence-teeman ansiosta tällaisesta budjetista kuluu kuitenkin vain noin tunnin verran sivun alustukseen ja loput 9 tuntia vodaan keskittää ulkoasun muokkaukseen.

3. Päivität nettisivuja jatkossa helposti myös itse

Huolella rakennettua WordPress-sivustoa on helppo kenen tahansa oppia käyttämään, myös ilman aiempaa kokemusta verkkosivuista.

Hallintapaneeli on simppeli ja visuaalisen rakentajan ansiosta sivuille voi todella vaivattomasti tuottaa esimerkiksi uutta tekstisisältöä tai vaihtaa ja lisätä kuvia.

Tarjoamme mielellämme myös sivuston käyttökoulutusta, jonka jälkeen asiakkaat voivat halutessaan päivittää WordPress-kotisivujensa sisältöä myös itse.

4. Sivut näyttävät hyvältä myös mobiilissa

Tänä päivänä suurin osa käyttäjistä selaa nettisivujasi mobiilissa, ja siksi on tärkeää, että ne toimivat ja näyttävät hyvältä eri kokoisilla näytöillä.

WordPress-kotisivut suunnitellaan responsiivisiksi, joka tarkoittaa, että ne mukautuvat automaattisesti sen mukaan, miltä laitteelta niitä katselee.

Skaalautuvuutensa lisäksi WordPress-sivusto optimoidaan vielä erikseen mobiilia varten. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun mobiilia varten suunnitellaan kokonaan oma ulkoasu ja käytettävyys, jolloin sivujen selaaminen puhelimelta on entistäkin miellyttävämpää.

5. WordPress-sivut huomioivat hakukoneet

WordPress-kotisivut ovat jo lähtökohtaisesti hakukoneystävällisiä, sekä sivujen loogisen rakenteen että URL-osoitteiden ansiosta.

Sivuja on helppo optimoida, ja erilaisten lisäosien avulla on mahdollista kirjoittaa sivuille myös esimerkiksi Googlen hakutuloksissa näkyvät metatekstit.

Hakukonenäkyvyyteen kiinnitetään huomiota myös nettisivujen rakennusvaiheessa, optimoimalla esimerkiksi sivuston käytettävyyttä ja latausnopeutta sekä kuva- ja tekstisisältöä.

Leo Sävel

Leo Sävel
Palvelusivut LEO

Miten valitsen yritykselleni sopivat WordPress-sivut?

Rakennamme kotisivusi maailman suosituinta julkaisualustaa, WordPressiä käyttäen. WordPress-sivusto on turvallinen, laadukas ja tehokas valinta, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yritysten yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Kuka kirjoittaa nettisivujesi tekstit?

Sivustosi tekstisisällöt ovat niiden myyntipuhe, joilla ihmiset houkutellaan ottamaan yhteyttä. Jos haluat sivuillesi kattavat ja myyvät tekstit helposti, nopeasti ja vaivattomasti, ulkoista sisällöntuotanto meille.

Kuinka näyttävät sivut tarvitset?

Haluatko yrityksesi brändin mukaiset, visuaalisesti erottuvat nettisivut? Graafikon suunnittelemalla layoutilla nostat kotisivusi seuraavalle tasolle.

Millaista ylläpitoa sivustosi tarvitsee?

WordPress-kotisivujen lisäksi tarvitset domainin, palvelintilat ja mahdollisesti yrityssähköpostin. Meiltä hankit kaikki ylläpitopalvelut helposti yhdestä paikasta.

Mistä hankit kävijöitä sivuillesi?

Hakukoneoptimoinnilla voit parantaa kotisivujesi luonnollista näkyvyyttä ja maksetulla Google-mainonnalla voit nousta suoraan hakutulosten kärkeen. Kustannustehokkain tapa on panostaa molempiin.

Näin rakennamme laadukkaat kotisivut juuri sinun yrityksellesi.

 • Kartoitetaan yhdessä tavoitteisiisi ja budjettiisi sopiva nettisivupaketti.
 • Sisällöntuottaja kirjoittaa sivuille myyvät tekstit puolestasi tai oikolukee sinun tekstisi.
 • Graafikko suunnittelee brändisi mukaisen houkuttelevan visuaalisen ilmeen sivuillesi.
 • Sivusto rakennetaan WordPress-alustalle ja pääset testaamaan sitä ennen julkaisua.
 • Saat meiltä tarvittavan avun ja tuen sivuston ylläpitoon myös jatkossa.
 • Näkyvyys voidaan varmistaa hakukoneoptimoinnilla ja -mainonnalla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Palvelusivut ala