SSL-sertifikaatti

Suojaa kotisivusi SSL-sertifikaatilla hintaan 0 €/kk

SSL-sertifikaatti luo turvallisen yhteyden käyttäjän ja kotisivun välille. Hankkimalla SSL-sertifikaatin nettisivuillesi, siellä vierailevat kävijät näkevät heti, että sivustosi on turvallinen ja tiedonvälitys sivuillasi on suojattua. Google arvostaa SSL-suojattuja verkkosivuja ja siksi sertifikaatti vaikuttaa positiivisesti myös hakukonenäkyvyyteesi.

Suojaamaton sivusto ajaa sivustovierailijat pois

Asennamme kaikkien asiakkaidemme nettisivuille ilmaisen Let’s Encryptin SSL-suojauksen. Varmennus riittää hyvin useimmille sivustoille, joissa käytössä on esimerkiksi yhteydenottolomake. Mikäli sivustolla kuitenkin kerätään ihmisten arkaluonteisia henkilötietoja, kuten luottokorttitietoja tai terveystietoja, kannattaa harkita laajempaa sertifikaattia.

Nämä asiat on hyvä tietää SSL-suojauksesta

Monet verkkoselaimet varoittavat käyttäjää sivustoista, joita ei ole SSL-suojattu. Esimerkiksi Firefox-selain varoittaa suojaamattomista sivustoista ”Yhteys ei ole suojattu” ‑tekstillä. Chrome-selain taas ilmoittaa “Tietoja”, “Ei turvallinen” tai “Vaarallinen”, jos sivustolla ei voi käydä turvallisesti tai yksityisesti.

Suojaamalla sivustosi SSL-sertifikaatilla vakuutat vierailijat kotisivujesi turvallisuudesta ja varmistat, etteivät potentiaaliset asiakkaat poistu sivuilta epäluotettavan ensivaikutelman vuoksi.