Suojaa kotisivusi SSL-sertifikaatilla hintaan 0 €/kk

SSL-sertifikaatti luo turvallisen yhteyden käyttäjän ja kotisivun välille. Hankkimalla SSL-sertifikaatin nettisivuillesi, siellä vierailevat kävijät näkevät heti, että sivustosi on turvallinen ja tiedonvälitys sivuillasi on suojattua. Google arvostaa SSL-suojattuja verkkosivuja ja siksi sertifikaatti vaikuttaa positiivisesti myös hakukonenäkyvyyteesi.

Suojaamaton sivusto ajaa sivustovierailijat pois

Asennamme kaikkien asiakkaidemme nettisivuille ilmaisen Let’s Encryptin SSL-suojauksen. Varmennus riittää hyvin useimmille sivustoille, joissa käytössä on esimerkiksi yhteydenottolomake. Mikäli sivustolla kuitenkin kerätään ihmisten arkaluonteisia henkilötietoja, kuten luottokorttitietoja tai terveystietoja, kannattaa harkita laajempaa sertifikaattia.

Nämä asiat kannattaa lukea SSL-sertifikaatista

Let’s Encrypt SSL-sertifikaatti sivuillesi ilmaiseksi
Eritasoiset SSL-sertifikaatit
Mikä on SSL-suojaus?
Mistä tunnistan, onko sivulla SSL-suojaus?

Nämä asiat on hyvä tietää SSL-suojauksesta

Monet verkkoselaimet varoittavat käyttäjää sivustoista, joita ei ole SSL-suojattu. Esimerkiksi Firefox-selain varoittaa suojaamattomista sivustoista ”Yhteys ei ole suojattu” ‑tekstillä. Chrome-selain taas ilmoittaa “Tietoja”, “Ei turvallinen” tai “Vaarallinen”, jos sivustolla ei voi käydä turvallisesti tai yksityisesti.

Suojaamalla sivustosi SSL-sertifikaatilla vakuutat vierailijat kotisivujesi turvallisuudesta ja varmistat, etteivät potentiaaliset asiakkaat poistu sivuilta epäluotettavan ensivaikutelman vuoksi.

  • Domainvarmennettu (Domain Validated eli DV)
  • Yritysvarmennettu (Organizationally validated eli OV)
  • Extended validation (EV), joka on varmenteista laajin

*SSL-sertifikaatin uusimman version nimi on TLS (engl. Transport Layer Security), mutta puhuttaessa suojauksesta käytetään yleensä vanhempaa termiä SSL. TLS on SSL:n seuraaja, joka muotoutui SSL-protokollan jatkuvan kehitystyön tuloksena. SSL:n versiosta 3.0 siirryttiin suoraan TLS:n versioon 1.0.

ERITASOISET SSL-SERTIFIKAATIT

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Täytä alla oleva lomake tai soita suoraan 045 161 3667

Näytä tietosuojaseloste

Sinua saattaisi kiinnostaa myös