Logosuunnittelu

Haluaisitko antaa paremman ensivaikutelman yrityksestäsi?

Osaava logosuunnittelu antaa yrityksellesi kasvot. Hyvällä logolla erotut joukosta, jäät mieleen ja vahvistat brändiäsi. Tilaa yrityksellesi monikäyttöinen ja näyttävä logo, jota voit helposti hyödyntää niin netissä, esitteissä kuin liiketiloissakin.

Tarvitsetko logosuunnittelua?

Logosuunnittelu ylä

Suunnittelemme sinulle yrityksesi näköisen, uniikin ja aikaa kestävän logon yli 1500 suunnitellun logon kokemuksella.

Logosuunnittelun hinta

Kekseliäs, mieleenpainuva ja yrityksen näköinen logo. Suunnittelemme sellaisen mielellämme sinunkin yrityksellesi yli 1500 suunnitellun logon kokemuksella.

Tekstilogo: 240 € + alv. 24%

Kuvituslogo: 320 € + alv. 24%

Logo + Graafinen ohjeisto: 1200 € + alv. 24%

Logosuunnittelu ala
Marjut Anttilainen

Kiinnostuitko logosta? Kysy lisää Marjutilta ja laitetaan yrityksesi logo kuntoon.

Marjut Anttilainen
marjut.anttilainen@helpotkotisivut.fi
050 468 0322

Miksi tilata logosuunnittelu meiltä?

Brändisi mukainen

Ammattigraafikon suunnittelema yksilöllinen ja tunnistettava logo, joka antaa näyttävät kasvot yrityksellesi. Logollasi voit viestiä yrityksesi arvoista ja toimialasta sekä herättää ihmisten mielenkiinnon.

Täydellinen logopaketti

Painovalmis logopaketti, joka pitää sisällään tarvittavat tiedostot kaikkiin logon eri käyttötarkoituksiin. Voit helposti hyödyntää logoasi niin nettisivuillasi, käyntikorteissa kuin ikkunateippauksissakin.

Nopea toimitus

Saat valmiin logon keskimäärin parissa viikossa ja yrityksesi pääsee hyödyntämään uutta logoaan saman tien.

Mitä hyvä logosuunnittelu on?

Koti Vaihtoon LKV Oyn logon graafinen suunnittelu sisälsi erilaisia logovaihtoehtoja erivärisillä pohjilla käytettäviksi.

Logosuunnittelussa graafikko keskustelee kanssasi yrityksesi toiminnasta, tarpeista ja toiveista, ja suunnittelee sen perusteella logon, joka antaa yrityksellesi edustavat kasvot. Hyvä logo on persoonallinen ja yrityksesi näköinen sekä auttaa sinua erottumaan eduksesi kovassa kilpailussa.

Logosuunnittelussa on tärkeää huomioida seuraavat asiat:

Brändi, arvot ja toimiala

Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi, ja sillä voidaan välittää sekä yrityksesi toimialaa että identiteettiä.

Kannattaa siis miettiä, millaisia asioita haluat yrityksesi logon viestivän: Mitkä ovat yrityksesi arvot? Miten haluaisit erottua kilpailijoista? Ja millaisia laatusanoja tai hintamielikuvia haluaisit logon välittävän yrityksestäsi?

Tai onko sinulla jo selkeämpi mielikuva siitä, miltä yrityksesi logon tulisi näyttää? Graafikkomme muuntaa ideasi tyylikkääksi yritysilmeeksi, jolla luot vakuuttavan ensivaikutelman asiakkaisiisi.

Selkeys ja tunnistettavuus

Selkeys ja yksinkertaisuus toimivat logoissa yleensä paremmin kuin monimutkaiset visuaaliset koukerot.

Yksinkertaisen logon ei tarvitse olla tylsä. Päinvastoin, selkeä logo on yleensä tunnistettavampi ja helpommin mieleen jäävä. Selkeä logo myös sopii useampaan eri käyttötarkoitukseen.

Vaikka yrittäjän visuaalista silmää saattaa miellyttää tällä hetkellä pinnalla olevat trendit, toimivan logon tulisi kuitenkin kestää aikaa, ja silloin trendien aallonharjalla ratsastaminen ei välttämättä aina ole kannattavaa.

Erilaiset käyttötarkoitukset

Logosuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon erilaiset käyttötarkoitukset, joissa logoa tullaan mahdollisesti hyödyntämään.

Jos logoa käytetään esimerkiksi pienessä koossa, sen tulee olla riittävän yksinkertainen näyttääkseen oikeasti hyvältä.

Hyvän logon saa vaihdettua väritykseltään myös mustavalkoiseksi, jolloin sen käyttömahdollisuudet ovat monipuolisemmat. Mustaa logoa voidaan käyttää valkoisella pohjalla ja toisinpäin.

Teksti- vai kuvituslogo?

Yksinkertaisimmillaan logo voi olla pelkkä tekstilogo yrityksesi nimestä, mutta siihen voidaan liittää myös jokin graafinen elementti tai kuvitus.

Kuvituslogossa teksti ja mieleenpainuvat visuaaliset elementit yhdessä muodostavat huomion kiinnittävän logokokonaisuuden. Etenkin pienten yritysten kannattaa aina hankkia kuvituslogo, jossa yhdistyvät sekä yrityksen nimi että symboli.

Tekstilogon vahvuuksia ovat selkeys ja yksinkertaisuus. Tekstilogossa huomio kiinnittyy yrityksen nimeen, mikä auttaa sitä jäämään paremmin mieleen. Tekstilogo on myös toimiva vaihtoehto aloilla, joista on haastavaa keksiä selkeää kuvitusaihetta logoon.

Vanhan logon päivittäminen

Onko yritykselläsi jo olemassa oleva logo, joka ei kuitenkaan enää täytä nykypäivän standardeja?

Vanhakin logo voidaan päivittää siten, että säilytetään jotain vanhaa ja luodaan uutta ilmettä esimerkiksi uusilla fonttivaihtoehdoilla tai päivitetyllä värimaailmalla.

Ammattitaitoinen graafikkomme suunnittelee logolle uuden ja freesin ilmeen niin, että jo luodut mielikuvat ja olemassa oleva yritysilme säilyvät.

Jos vanha logosi ei kuitenkaan ole ollut ahkerassa käytössä tai se ei ole muuten visuaaliselta ilmeeltään vakiintunut, voidaan vanha logo unohtaa ja lähteä liikkeelle täysin puhtaalta pöydältä.

Näin logosuunnittelu etenee

  • Alkukartoitus: Logosuunnittelu aloitetaan alkukartoituksella, jossa pääset kertomaan toiveitasi logon suhteen. Voit kertoa väritoiveistasi, antaa esimerkkejä silmääsi miellyttävistä logoista, lähettää fiiliskuvia tai kuvailla arvoja, joita haluat logosi välittävän.
  • Logon suunnittelu ja muokkaus: Graafikkomme suunnittelee toiveidesi pohjalta yrityksellesi logoehdotuksen, ja lähettää sen sinulle katsottavaksi sähköpostiisi. Halutessasi logoa voidaan vielä hioa kommenttiesi pohjalta.
  • Valmis logopaketti sähköpostitse: Kommenttikierroksen jälkeen saat sähköpostitse täydellisen logopaketin, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat tiedostomuodot esimerkiksi painatusta, somea ja muuta käyttöä varten. Samalla voit halutessasi tilata meiltä myös painovalmiit käyntikortit.

Tarvitsetko logosuunnittelua?

Logosuunnittelu ala