Jää mieleen yrityksesi näköisellä käyntikortilla

Käyntikorttien suunnittelu hyvällä hinta-laatusuhteella.Tilaa graafikon suunnittelema yksilöllinen käyntikortti helposti ja nopeasti. Saat käyntikortin painovalmiina PDF-tiedostona sähköpostiisi tai halutessasi valmiiksi painetut käyntikortit kuljetuksessa.

Vertaile käyntikorttipaketteja

Pelkkä
suunnit-
Telu

300 €
Käyntikortit
100 kpl


140 €
Käyntikortit
250 kpl


160 €
Käyntikorttien
suunnittelu 1 h
Kaksipuoleinen
käyntikortti
Painovalmis
PDF-tiedosto
Painatus,
leikkaus,
toimitus
Premium-
paperi, koko 85
mm x 55 mm

Miksi graafikon suunnittelema käyntikortti?

Yritysilmeesi mukainen

Yrityksen käyntikortti on näppärä väline verkostoitumisen ja yhteydenpidon tueksi. Parhaimmillaan käyntikortti kertoo yrityksen toimialasta ja heijastaa visuaalisella ilmeellään myös yrityksen brändiä.

Mieleenpainuva

Hyvin suunniteltu, ainutlaatuinen käyntikortti tekee vaikutuksen ja jää potentiaalisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille positiivisella tavalla mieleen. Logon ja yhteystietojen lisäksi käyntikorttiin voidaan painaa myös jokin slogan tai lyhyt kuvaus palveluista.

Paras hinta-laatusuhde

Selkeys ja viimeistely ovat avainasemassa hyvässä käyntikortissa, jota voidaan maustaa erilaisilla paperivalinnoilla ja muilla harkituilla yksityiskohdilla.
Perinteisen ilmeen lisäksi graafikko voi suunnitella myös neliön muotoisen tai vaikkapa taitetun käyntikortin graafisilla elementeillä höystettynä.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Täytä alla oleva lomake tai soita suoraan 045 161 3667

Näytä tietosuojaseloste

Sinua saattaisi kiinnostaa myös