Google Ads

Nostetaan nettisivusi hakusanamainonnalla hakutulosten kärkeen

Google Ads -mainonta tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä suoraan Googlen hakutulosten kärkipaikoille ja ohjata lisää kävijäliikennettä nettisivuillesi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Houkuttele Google Ads ‑hakusanamainonnalla liidit sivuillesi ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle

Mainosta Googlessa ja nouse suoraan hakutulosten kärkeen niillä avainsanoilla, joilla sivujesi on tärkeää löytyä. Näin pidät huolen, että palveluitasi etsivät ihmiset myös löytävät sinut.

  • Toteutamme yrityksellesi tehokkaan hakusanamainoskampanjan, jolla houkuttelet juuri oikeat kävijät sivuillesi.
  • Voit itse päättää millä avainsanoilla, millä maantieteellisellä alueella tai mihin aikaan mainoksiasi näytetään.
  • Asennamme kampanjallesi konversioseurannan, joka kertoo sinulle selkeästi, kuinka tehokasta mainontasi on.
  • Voit vapaasti valita kuinka paljon haluat käyttää mainosten klikkauksiin kuukaudessa.

Google-hakusanamainonnan perushinta on 75 €/kk. Hintaan sisältyy avainsanatutkimus, kampanjan suunnittelu, kampanjan tekninen toteutus, kampanjan kuukausittainen optimointi ja raportointi.

Google Ads –hakusanamainonta

5 asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelet Google Ads -mainontaa

Nosta Google Ads ‑mainonnalla yrityksesi Google-näkyvyys niille sijoituksille, jossa kauppaa tehdään.

1. Parhaiden avainsanojen kartoittaminen

Hakusanamainonnan ansiosta potentiaalisille asiakkaillesi voidaan näyttää yrityksesi mainos, kun he tekevät googlehakuja valitsemillasi avainsanoilla.

Jottet joutuisi maksamaan turhista klikkauksista ja mainoksesi voitaisiin kohdistaa juuri oikeille henkilöille, on tärkeää kartoittaa huolellisesti, millä avainsanoilla potentiaaliset asiakkaat etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua Googlesta.

Avainsanatutkimuksen avulla selvitämme parhaimmat avainsanat yrityksellesi.

2. Mainosten kohdentaminen oikealle maantieteelliselle alueelle

Potentiaalisimmat asiakkaat tulevat yleensä läheltä yritystä siitä huolimatta, että toimisit koko Suomen laajuisesti.

Google-mainonnan maantieteellisen kohdistuksen ansiosta mainoksesi näkyvät vain niille ihmisille, jotka tekevät valitsemallasi alueella googlehakuja sinulle tärkeillä avainsanoilla ja ovat näin ollen todennäköisimmin kiinnostuneita palveluistasi.

Voimme kohdistaa Google Ads ‑mainoksesi näkymään tarkasti sillä alueella, jolla haluat mainostaa. Voimme esimerkiksi mainostaa 50 kilometrin säteellä toimipisteestäsi tai tiettyjen kaupunkien tai kuntien alueella.

3. Mainostaminen yrityksellesi parhaiten sopivana ajankohtana

Haluatko ajoittaa Google-mainoksesi näkymään vain yrityksesi aukioloaikoina. tiettyinä viikonpäivinä tai vaikka vain keväisin?

Google Ads ‑mainoskampanjasi voidaan asettaa näkymään yrityksellesi sopivimpina aikoina.

Voit keskeyttää tai lopettaa Google-mainontasi milloin tahansa. Keskeytyksen jälkeen voit myös laittaa mainoksesi päälle uudestaan, milloin vain haluat. Näin pystyt panostamaan markkinointiin hiljaisina aikoina tai tehostamaan myyntiäsi tärkeimpänä sesonkinasi.

4. Sopivan mainonnan kuukausibudjetin asettaminen

Google veloittaa hakusanamainoksista klikkausten perusteella, eli maksat Googlelle vain silloin, kun joku klikkaa mainostasi siirtyäkseen verkkosivullesi. Yksittäisen klikkauksen keskimääräinen hinta vaihtelee kyseisen avainsanan kilpailutilanteen mukaan.

Kun käytät Google-mainontaa, tiedät aina mitä kampanja maksaa. Vaikka maksamasi hinta muotoutuu klikkauskertojen perusteella, voit silti asettaa itsellesi sopivan päiväbudjetin, joten yllätyskuluja ei tule.

Meille maksat vain kiinteän kuukausittaisen maksun (alk. 75 €). Emme ota lainkaan komissioita mainostesi klikkauksista, vaan voit käyttää klikkausbudjettisi kokonaan mainostamiseen.

5. Vanhan mainoskampanjan tehostaminen

Onko yritykselläsi jo Google Ads -mainoskampanja, joka ei kuitenkaan tuota toivottuja tuloksia?

Tarjoamme sinulle ilmaisen konsultoinnin kampanjasi parantamiseksi. Käymme kampanjan läpi, ja ehdotamme sinulle tapoja, joilla voisimme kehittää sitä kustannustehokkaammaksi.

Tilaa ilmainen konsultointi vanhan mainoskampanjasi tehostamiseksi.

Google Ads -hakusanamainonnan avulla…

Pääset hakutulosten kärkeen

Google Ads ‑mainoksilla voit päästä nopeasti kilpailijoidesi ohi suoraan hakutulosten kärkeen.

Kasvatat verkkosivustosi kävijäliikennettä

Hyvä näkyvyys kasvattaa sivustoliikennettäsi ja saat enemmän verkkoliidejä, enemmän yhteydenottoja ja enemmän verkkokauppatilauksia.

Tavoitat juuri oikeat kohderyhmät

Hakusanamainonnan avulla tavoitat juuri ne ihmiset, jotka tälläkin hetkellä etsivät tarjoamaasi palvelua, mutta jotka eivät vielä välttämättä tunne yritystäsi.

Seuraat ja kehität mainonnan tuloksia

Selkeiden kuukausiraporttien avulla tiedät tarkasti, kuinka paljon mainoksesi tuovat liidejä ja asiakkaita.

Näin rakennamme tehokkaan Google-mainonnan yrityksellesi.

  • Oikeiden avainsanojen kartoittaminen: Autamme sinua löytämään tehokkaimmat avainsanat mainoksillesi. Saat ilmaisen avainsanakartoituksen, jossa selvitämme Googlen arviot haluamiesi avainsanojen klikkaushinnoista ja kuukausittaisista hakumääristä.
  • Mainosten kohdentaminen: Mainoksesi voidaan rajata näkymään juuri haluamallasi maantieteellisellä alueella, esimerkiksi kotikunnassasi tai tietyllä säteellä toimipisteestäsi.
  • Kuukausibudjetin määrittäminen: Google Adsissa voimme asettaa juuri haluamasi kuukausikaton mainosten klikkauskustannuksille. Voit myöhemmin muuttaa klikkausbudjettiasi koska tahansa.
  • Mainoskampanjan rakentaminen: Luomme sinulle tehokkaan mainoskampanjan ja kiinnostavat mainostekstit, jotka innostavat potentiaaliset asiakkaat klikkaamaan mainostasi.
  • Kasvaneen kävijäliikenteen hyödyntäminen: Kun mainoksesi ovat ohjanneet oikeat kävijät sivuillesi, heidät kannattaa houkutella ottamaan yhteyttä. Tässä kotisivujesi toimiva rakenne, tyylikäs ulkoasu ja myyvät sisällöt ovat avainasemassa.
  • Tulosten seuraaminen: Asennamme kotisivuillesi konversioseurannan, joka kertoo tarkasti, kuinka moni mainostesi klikkaajista konvertoituu liideiksi tai asiakkaiksi. Saat mainoskampanjasi toiminnasta joka kuukausi (tai halutessasi tiheämminkin) selkeän raportin, josta voit helposti seurata mainostesi tehokkuutta.

Jätä yhteydenottopyyntö!