Hanki nettisivujesi kautta liidejä ympäri vuorokauden

Chatbot tarjoaa sivustovierailijoillesi matalan kynnyksen yhteydenottokanavan perinteisten yhteydenottolomakkeiden rinnalle. Helppokäyttöisen ja aktivoivan chatbotin avulla voit houkutella potentiaalisia asiakkaitasi jättämään yhteystietonsa sinulle.

Tekstisisällöt yrityksen verkkosivuille

Valmiiksi käsikirjoitetun chatbotin ansiosta voit palvella yrityksesi kotisivuilla vierailevia kävijöitä vuorokauden ympäri, tarjota vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, ohjata kävijä tietyn tuotteen tai palvelun pariin ja generoida liidejä suoraan yrityksesi myyntitiimille.

Mitä ottaa huomioon, kun suunnittelet chatbottia?

Botin tavoitteet
Miten tavoitteet saavutetaan
Erilaiset botit eri sivuille
Kohderyhmää puhutteleva tyyli

4 asiaa, jotka chatbotin rakentamisessa kannattaa ottaa huomioon

Chatin välityksellä ihmisten kanssa keskustelevien tietokoneohjelmien käyttö yritysten nettisivuilla yleistyy kovaa vauhtia, koska ne tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon liidien generointiin ja kevyeen asiakaspalveluun.

Näin käsikirjoitamme chatbotin puolestasi

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.

Täytä alla oleva lomake tai soita suoraan 045 161 3667

Näytä tietosuojaseloste

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Chatbotin käsikirjoittaminen

Chatbotteihin törmää yhä useampien yritysten verkkosivuilla tänä päivänä. Teknologioita bottien toteuttamiseen on useita, niin kuin on myös tavoitteita niiden taustalla. Valmiiksi käsikirjoitettu chatbot on yksinkertaisin tapa tutustua bottien maailmaan, mutta miten hyvä chatbot käsikirjoitetaan?
Lue koko artikkeli