vaalea sohva valkoisessa huoneessa
·

PDX WordPress – Kiinteistönvälittäjän myytävät kohteet nettisivuille

Kiinteistönvälitysalalla ollaan siirtymässä täysin digitaalisen aikakauteen. Me Helpoilla kotisivuilla asennamme näppärästi PDX-integraation, joka tuo myytävät ja vuokrattavat kohteet näkyviin WordPress-kotisivuille.

Helpota kiinteistönvälitystyötäsi ketterän järjestelmän avulla

Kiinteistönvälitystyö on paljon muutakin kuin pelkkää asuntojen välittämistä. Taustatyöt, markkinointi, asiakkaiden kontaktointi ja kohteiden arvioiminen vievät kiinteistönvälittäjän työpäivästä ison osan tunteja.

Tätä työtä on helpottanut jo viimeisen parinkymmenen vuoden ajan kätevä selainpohjainen järjestelmä, jonka avulla välittäjälle jää käyttöönsä enemmän aikaa kaupan tekemiseen ja liiketoimintansa kasvattamiseen. PDX+ on Suomen suosituin kiinteistönvälitysjärjestelmä ja sitä käyttää jo lähes 300 välitystoimistoa.

PDX+ on suomalainen järjestelmä, joten se tuntee täkäläiset kiinteistönvälityksen kiemurat. Yritys, joka on luonut PDX:n, keskittyy edelleenkin ainoastaan kyseiseen järjestelmään. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjien palautteeseen sekä kehitysehdotuksiin pystytään reagoimaan ja paneutumaan herkästi.

PDX-tuoteperheeseen kuuluu PDX+, joka on suunniteltu erityisesti kiinteistönvälittäjien tarpeisiin. Ohjelmisto mahdollistaa kohteiden viemisen järjestelmään ja sitä kautta asiakkaiden nähtäväksi.

Lisäksi tuoteperheessä on myös PDX Construction, joka on suunniteltu erityisesti rakennusliikkeille uudiskohteiden markkinointityökaluksi.

Kun tarvitset yrityksellesi tehokkaat kotisivut, ota yhteyttä

Rakennamme sinulle liiketoimintaasi tukevat sivut maailman suosituimmalla kotisivualustalla yli 2400 sivuston kokemuksella.

Leo Sävel

WordPress-sivut kiinteistönvälitysalustana

Verkkosivut ovat kiinteistönvälitysalalla markkinoinnin keskiössä. On tärkeää, että markkinoitavat kohteet ovat helposti asiakkaan nähtävissä ja kätevästi selailtavissa. Yhteydenoton tulee olla asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta, sillä uudet kohteet ja toimeksiannot ovat alalla erittäin kilpailtuja.

Moni kiinteistönvälitystoimisto luottaa nettisivuissaan WordPress-alustaan. WordPressin avulla voi luoda tyylikkäät ja mukautuvat sivut monenlaiseen eri tarpeeseen. Kiinteistönvälitysala on oiva esimerkki WordPressin monikäyttöisyydestä ja taipuisuudesta.

PDX WordPress-integraation avulla myytävät ja vuokrattavat sekä muut kohteet tuodaan vaivattomasti yrityksen kotisivuille PDX+ -järjestelmästä. Tämän myötä kaikki kohteet ovat kätevästi nähtävillä yhtenäisenä syötteenä yrityksen verkkosivuilla.

Teemme yhteistyötä PDX+ -ohjelmiston kehittäjän kanssa 

Me Helpoilla kotisivuilla teemme yhteistyötä PDX-ohjelmiston kehittäjän kanssa. Yhteistyö mahdollistaa sen, että saamme ongelmitta tuotua myytävien kohteiden syötteen yrityksen verkkosivuille. Yhteistyö karsii myös jonkin verran asiakkaalle aiheutuvia kuluja.

Haluaisitko houkutella nettisivuillasi enemmän liidejä?

Ilmainen mailisuoramme tarjoaa yli 12 testatusti toimivaa keinoa kasvattaa myyntiäsi verkkosivujesi avulla. Tilaa kattava vinkkipaketti suoraan sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Leo Sävel
CEO, Patner

Miksi kannattaa valita PDX ja Wordpress? 

Kaikki kiinteistönvälitysyritykset eivät ole kohderyhmältään, tarjonnaltaan eivätkä idealtaan keskenään samanlaisia, joten on tärkeää pystyä mukauttamaan niin nettisivut kuin kohde-esittelyosio halutunlaiseksi. Tästä syystä käytämmekin täysin asiakasyrityksen tarpeisiin muokattavissa olevia ratkaisuja.

Tärkeimpänä valttina tarjoamassamme ratkaisussa onkin mahdollisuus räätälöintiin. Moni toimittaja tarjoaa ainoastaan valmista WordPress-lisäosaa, mutta tällöin muokattavuus kärsii.

Mitä saat kun ryhdyt yhteistyöhön kanssamme? 

Olemme Helpoilla kotisivuilla toteuttaneet useita Wordpress-projekteja, joissa kohteet tuodaan verkkosivuille PDX+ -järjestelmästä. Kokemusta ja hyvää palautetta asiakkailta on siis kerrytetty.  

Valitsemalla kiinteistönvälitysyrityksellesi WordPressillä toteutetut nettisivut ja kohteiden tuomisen PDX-järjestelmästä lisäät samalla työpäiviisi vaivattomuutta ja helppoutta. WordPress-julkaisualustalle toteutetut sivut ovat tyylikkäät ja skaalautuvat ongelmitta eri kokoisille näytöille.

Rakennamme yrityksellesi sopivat verkkosivut, joihin sisältyy PDX-integraatio.  Sivuston graafinen ilme ja toteutus heijastelee yrityksesi arvoja ja antaa siitä luotettavan kuvan asiakkaillesi. Tuomme puolestasi halutut kohteet sivustolle ja muokkaamme näkymää juuri sinun toiveidesi mukaisesti.  

Tarjoamme toteuttamillemme sivustoille edulliseen hintaan täyden ylläpidon myös jatkossa. 

Lopuksi

Mikäli et ole vielä tuonut myytäviä kohteita verkkosivuillesi, niin nyt siihen voisi olla hyvä aika. Ole meihin yhteydessä, niin kartoitetaan tilanteesi ja lähdetään yhdessä rakentamaan toimivampaa sivustoa sinun liiketoiminnallesi.

Kiinteistönvälittäjän PDX:n avulla automatisoit suuren osan rutiinitoimenpiteistä ja markkinoinnista. Helpot kotisivut on kumppanisi PDX+- järjestelmän kohteiden tuomisessa verkkosivuille.

Kun tarvitset yrityksellesi tehokkaat kotisivut, ota yhteyttä

Rakennamme sinulle liiketoimintaasi tukevat sivut maailman suosituimmalla kotisivualustalla yli 2400 sivuston kokemuksella.

Leo Sävel