Miksi-valita-WordPress-kotisivut
·

5 syytä, miksi kotisivut kannattaa tehdä WordPressillä

Monipuolinen WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä. Nämä 5 syytä tekevät siitä loistavan alustan etenkin yritysten kotisivuille.

1. Laaja teemavalikoima tuo joustavuutta

WordPressille on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima valmiita teemoja, joiden joukosta on helppo löytää tarvitsemansa. Teemoja löytyy laidasta laitaan, nuorekkaista ja visuaalisista perinteisiin ja pelkistettyihin. Teeman valinta kannattaa tehdä huolella, sillä teemoja voi luoda ja julkaista kuka tahansa.

Parhaat teemat antavat sivun tekijälle hyvin vapaat kädet muokata sivun ulkoasua ja ominaisuuksia. Teemojen valmiit layoutit auttavat kehnommallakin taiteellisella silmällä varustettua sivunikkaria tekemään kotisivuistaan miellyttävän näköiset.

Itse käytämme uusien sivujen tekemiseen WordPressin supersuosittua Gutenberg-sivurakentajaa sekä Kadence-teemaa, joilla voimme nopeasti muokata sivuista juuri sellaisia kuin asiakas haluaa. Näin pystymme tarjoamaan kunkin yrittäjän tarpeisiin sopivat sivut kustannustehokkaasti.

Testaa laskurillamme sinulle sopivan sivupaketin hinta.

Kun tarvitset yrityksellesi tehokkaat kotisivut, ota yhteyttä

Rakennamme sinulle liiketoimintaasi tukevat sivut maailman suosituimmalla kotisivualustalla yli 2400 sivuston kokemuksella.

Leo Sävel

2. Vaivaton käyttää aloittelijallekin

WordPress on erittäin käyttäjäystävällinen alusta, jonka perusteet kokematonkin käyttäjä voi oppia nopeasti. Käyttöliittymä on selkeä ja yksinkertainen, ja se on saatavilla myös suomenkielisenä.

WordPressillä käyttäjän ei tarvitse osata html-koodausta tai tuntea järjestelmän syvempiä teknisiä ominaisuuksia voidakseen tehdä yksinkertaisia ja tyylikkäitä verkkosivuja. Paljon voidaan tehdä valmiiden mallien avulla, joten käyttäjä ei joudu aloittamaan sivuston rakentamista tyhjän päältä.

Aloittelija voi helposti valita haluamansa teeman ja käyttää sen valmista layoutia pohjana sivulleen. Astetta edistyksellisempien tai näyttävämpien sivujen toteutuksessa voi olla viisasta turvautua asiantuntijan apuun.

3. Tukea on helppo löytää

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, joten siihen liittyviin kysymyksiin on saatavilla paljon neuvontaa ja opastusta myös ilmaiseksi. Netissä on valtavasti WordPressille omistettuja foorumikeskusteluja, blogeja, videoita ja muuta materiaalia, joten ongelmiin löytyy yleensä nopeasti apua jo pikaisella Google-haulla.

WordPressille on muun muassa tarjolla useita aloittelijaystävällisiä ohjeistuksia, joissa selitetään yksityiskohtaisesti kohta kohdalta, kuinka WordPress-sivu tehdään. Niiden avulla käyttäjä voi helposti luoda yksinkertaiset sivut itselleen ilman erityistä teknistä osaamista.

WordPressin suosion ansiosta sille on myös julkaistu valtavasti lisäosia, joiden avulla kotisivuille voidaan lisätä monenlaisia ominaisuuksia ilmoittautumislomakkeista ja tapahtumakalentereista verkkokauppoihin.

Haluaisitko houkutella nettisivuillasi enemmän liidejä?

Ilmainen mailisuoramme tarjoaa yli 12 testatusti toimivaa keinoa kasvattaa myyntiäsi verkkosivujesi avulla. Tilaa kattava vinkkipaketti suoraan sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Leo Sävel
CEO, Patner

4. WordPressissä on huomioitu mobiililaitteet

Suurin osa netinkäytöstä tehdään nykyään mobiililaitteilla, ja mobiilin käyttöaste vain kasvaa koko ajan. Siksi on kriittistä, että nettisivut skaalautuvat oikein ja toimivat hyvin kaikenkokoisilla näytöillä. Tällainen responsiivisuus on nykyään erittäin olennainen osa verkkosivujen suunnittelua.

Monet WordPressin ilmaisistakin teemoista ovat responsiivisia, ja niillä tehtyjen sivujen sisältö skaalautuu automaattisesti oikean kokoiseksi niin pöytäkoneilla, tableteilla kuin älypuhelimillakin. Näin sivusto saadaan näkymään ja toimimaan oikein kaikilla laitteilla.

Käyttämämme Kadence-teema on täysin responsiivinen, ja sen avulla voimme helposti ottaa huomioon kaikki käyttäjät.

5. Helpottaa hakukoneoptimointia

WordPress-sivujen responsiivisuus tekee niistä myös houkuttelevampia hakukoneille. Sivuston toimivuus eri päätelaitteilla sekä se, kuinka nopeasti sivut latautuvat käyttäjälle ovatkin sisältöjen ohella keskeinen osa hakukoneoptimointia.

WordPressillä käyttäjä voi myös helposti optimoida kotisivujensa linkkirakenteen niin, että hakukoneiden on mahdollisimman helppoa löytää sivuille.

WordPressille on tarjolla useita lisäosia, jotka tekevät sivujen hakukonenäkyvyyden parantamisesta helpompaa ja läpinäkyvämpää. Esimerkiksi suosittu Rank Math -lisäosa viestii käyttäjälle onko sivuilla tarpeeksi sisältöä tai onko sisällöissä käytetty riittävästi olennaisia avainsanoja.

Kun tarvitset yrityksellesi tehokkaat kotisivut, ota yhteyttä

Rakennamme sinulle liiketoimintaasi tukevat sivut maailman suosituimmalla kotisivualustalla yli 2400 sivuston kokemuksella.

Leo Sävel