Verkkokauppaa perustettaessa yksi olennaisimmista päätöksistä, joita verkkokauppiaan tulee tehdä, liittyy verkkokaupan toimitustapoihin.

Pitää miettiä, millaisia tuotteita toimitetaan? Ovatko ne esimerkiksi suuria, pieniä tai särkyviä? Minne paketteja toimitetaan, Suomeen, ulkomaille vai sekä–että?

Verkkokaupan kannattaa yleensä tarjota mahdollisimman laaja valikoima yleisimpiä toimitustapoja, jotta jokaiselle asiakkaalle löytyy niiden joukosta sopiva vaihtoehto. Näin tilauksen tekeminen ei jää ainakaan kiinni siitä, etteikö itselle mieluisaa kuljetusvaihtoehtoa löytyisi.

Monipuoliset verkkokaupan toimitustavat yhdellä sopimuksella

Aivan kuten maksutapojenkin kohdalla, myös verkkokaupan toimitustapojen kohdalla helpoin tapa tarjota monipuolinen kuljetusvalikoima on tehdä sopimus yhden kuljetusten välittäjän kanssa.

Kuljetusten välittäjällä on sopimukset eri kuljetusyritysten kanssa, jolloin verkkokauppiaan ei tarvitse itse tehdä erillisiä sopimuksia monien eri kuljetusliikkeiden kanssa, vaan hän saa monipuoliset kuljetuspalvelut käyttöönsä yhdellä sopimukselle.

Shipit

Verkkokaupan toimitustavat Shipitiltä

Me Helpoilla kotisivuilla suosittelemme asiakkaillemme kotimaista Shipit-palvelua.

Shipitiltä verkkokauppias saa yhdellä sopimuksella ja integraatiolla WooCommerce-verkkokauppaansa kattavat toimitustapavaihtoehdot niin kotimaan- kuin ulkomaan kauppaan, esimerkiksi Postilta, Matkahuollolta, UPS:ltä ja DB Schenkeriltä.

Verkkokauppias voi helposti lisätä haluamansa toimitustapavaihtoehdot kauppaansa, lähettää paketit vaikkapa eri noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin sekä hinnoitella ne haluamallaan tavalla.

Lisäksi verkkokauppias voi tulostaa pakettikortit suoraan verkkokaupan hallintapaneelista.

Mikä parasta, kuukausimaksuttomassa Shipit-palvelussa verkkokauppias maksaa vain toteutuneista lähetyksistä toimittajakohtaisesti.

Shipitin palveluun ja esimerkkihintoihin voit tutustua tarkemmin täältä.

Kun tarvitset yrityksellesi tehokkaan verkkokaupan, ota yhteyttä

Rakennamme sinulle liiketoimintaasi tukevan verkkokaupan maailman suosituimmalla kotisivualustalla yli 2400 sivuston kokemuksella.

Leo Sävel

Leo Sävel
Blogi alalomake verkkokauppa