Helppojen kotisivujen tarina

Tutustu yritystarinaamme.

Kun idea Helpoista kotisivuista syntyi

Helppojen tarina sai alkunsa tammikuussa 2013, kun Leo ehdotti opiskelukaverilleen Michaelille yhteisen yrityksen perustamista.

Bisnesidea syntyi Leon silloisen työn kautta.

Leo työskenteli opiskelujen ohella myyjänä nettisivuja tarjoavassa yrityksessä. Jutellessaan päivittäin lukuisten yrittäjien kanssa hän näki, mitä he oikeasti palveluntarjoajaltaan tarvitsevat ja huomaamatta syttyi palo tehdä nämä asiat itse paremmin.

Ideana oli lähteä rakentamaan toimivia WordPress-sivuja pienille yrityksille järkevään hintaan

Kun markkinatutkimus vielä osoitti, että markkinarakoa tällaiselle toimijalle saattaisi olla, ei aikaa juuri tuhlailtu ja yritys aloitti toimintansa virallisesti vielä saman vuoden elokuussa.

Luottoa omaan tekemiseen

Näin jälkikäteen noita alkuaikoja muistellessa herää kysymys, miten yrittäjät uskalsivat lähteä näin kilpaillulle alalle, ilman varsinaista alan koulutusta tai kokemusta verkkosivujen rakentamisesta.

Mutta niin vaan kyltymätön halu oppia, usko omiin kykyihin ja tahto työllistää itse itsensä ajoivat kaveruksia puskemaan yritysideaa vimmalla eteenpäin.

Kuten niin moni muukin menestystarina, myös tämä sai alkunsa vaatimattomista olosuhteista

Toiminta aloitettiin – mistäs muualta kuin – Leon opiskelijakämpän olohuoneesta.

Leo lupasi tuolloin vaimollensa, että viralliset toimitilat hankittaisiin viimeistään kuuden kuukauden kuluttua, mutta todellisuudessa Sävelten olohuoneessa työskenneltiin vielä yli vuosi yrityksen perustamisen jälkeenkin.

Kyllähän ne toimitilatkin sitten hankittiin siinä vaiheessa, kun olohuoneen pöydän ympärillä alkoi olla säännöllisesti neljä kaverusta.

Hakukoneoptimointi oli yksi puuttuvista palasista, joka nosti toiminnan seuraavalle tasolle

 
Päättäväinen SEO-työ ja digitaalinen markkinointi ottivat vähitellen tuulta siipiensä alle ja yrityksen verkkopresenssi saatiin nostettua nykyiselle tasolleen.

Pian tämän jälkeen myös asiakkaille voitiin alkaa tarjota verkkosivujen ohessa kattavampia markkinoinnin palveluita, hakusanamainonnasta optimointiin, ja näin myös asiakkaille toteutetut nettisivut alkoivat palvella tarkoitustaan aivan uudella tavalla. 
 
Helpotkotisivut.fi oli pikkuhiljaa vuosien saatossa siirtynyt olohuoneen pöydän äärestä hakutulosten kärkisijoille.

Takana yli 2000 toteutettua verkkosivuprojektia

Yhä tänäkin päivänä perusidea ja arvot ovat samat kuin tuolloin vuonna 2013, vaikka verkkosivujen tasossa on otettu huimia harppauksia ylöspäin ja takana on jo reippaasti yli 2000 toteutettua kotisivuprojektia.  

Helpot kotisivut tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille luotettavia verkkosivupalveluita ja digitaalisia ratkaisuja hyvällä hinta-laatusuhteella. Asiakkaan toiveet ja verkkosivujen tavoitteet ovat jokaisen verkkosivuprojektin keskiössä. 

Nyt pystymme tarjoamaan saman katon alta kaiken, mitä asiakas verkkosivuillensa tarvitsee

Verkkosivujen rakentamisen lisäksi palveluvalikoima on sittemmin laajentunut käsittämään myös graafista suunnittelua, mainontaa ja sisällöntuotantoa.

Helpot kotisivut onkin tänä päivänä paljon enemmän kuin pelkkä verkkosivutoimittaja.

Koodareilla, sisällöntuottajilla, graafisen suunnittelun ja markkinoinnin ammattilaisilla kasvanut tiimimme auttaa päivittäin kymmeniä yrityksiä kasvamaan ja kehittymään digitaalisten ratkaisujen avulla, ja joka kuukausi peräti yli 20 yrittäjää valitsee Helpot kotisivut verkkosivukumppanikseen.

Maksuton kotisivukartoitus

Varaa aika ilmaiseen etäkartoitukseen

Valitse erikokoisiin verkkosivuprojekteihin erikoistuneista asiantuntijoistamme sinun tarpeitasi parhaiten vastaava henkilö. Varaa sinulle sopivin aika kalenterista ja jätä meille yhteystietosi.

Onko verkkosivuprojektisi budjetti todennäköisesti yli 1500 €?

Leo Sävel

CEO, CO-FOUNDER

Onko verkkosivuprojektisi budjetti todennäköisesti alle 1500 €?

Ville Vesanen

SALES